Marius Augdal tilbake i Blink

Kommer på utlån fra Ranheim TF.

 

Marius Augdal tilbake i Blink

 

1994-modellen Marius Augdal kommer til Stjørdals-Blink Fotball på utlån fra Ranheim Toppfotball.

Augdal meldte overgang til den nyopprykkede eliteserieklubben etter ses.slutt i 2017. Han debuterte på Blinks A-lag allerede i 2010. De siste sesongene har han tatt stadig nye steg i ulike offensive roller på banen.

-Jeg gleder meg kjempemye til å komme tilbake. Det er betryggende å vite hva jeg går til. Samtidig er 2.div spissa, og vi skal spille på et høyt nivå. Det blir mange artige kamper.

Hos NFF står Augdal registrert med 140 A-lagskamper for Blink. Han har scora 40 mål. Ifjor ble det syv scoringer på 23 matcher.

Mot slutten av 2017-sesongen pådro den treningsivrige unge mannen fra Sorta seg et tretthetsbrudd i fotbladet. Det ble operasjon 26. Sept. En skrue ble satt inn.

-Opptreninga har tatt lengre tid enn planlagt, og jeg har ikke fått den ønskede oppkjøring. Nå begynner jeg å nærme meg. Nå er jeg snart tilbake.

Marius Augdal sikter seg inn på en av de offensive plassene på laget.

-Målet med å komme tilbake til Blink er å utvikle meg videre som fotballspiller. Jeg kommer tilbake til ei god treningsgruppe her, og og ei sterk avdeling med solide lag. Jeg håper å score noen mål og noen målpoeng.

-Det blir fint å få Marius Augdal tilbake, vi ønsket jo å  beholde ham i fjor høst. Samtidig er det alltid fint å fylle på i troppen med gode stjørdalinger. Han vil gi enda større bredde og  konkurranse i stall og plasser på laget. Marius Augdal er først og fremst en god offensiv spiller med bra driv med ball. Og ikke minst en målscorer. Han kjenner både spillere,trenere og måten vi spiller på. Tror dette er en vinn-vinn situasjon for alle parter, sier A-lagstrener Are Tronseth.

Sosiale medier

@blinkfotball

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift