Seriemesterskap for Ull/Kisa G2004/2005

G2004/2005 hat tatt både seriemesterskap i 2. DIV og sølv i Regionscupen denne sesongen

Med en match igjen i årets sesong er kampen om seriegullet allerede avgjort for Gutter 12 i 2. divisjon.

Ull/Kisa G2004/2005 leder nå med 6 poeng ned til andreplassen og har med dette sikret seieren. Vi kan dermed allerede nå gratulere hele laget med en velfortjent og imponerende serieseier.

Målforskjellen viser +64, et resultat fra 11 seire, 1 uavgjort og kun 1 tap denne sesongen. Det eneste som gjenstår nå er prestisjekampen mot Holmlia som ligger på tredje plass på tabellen. De er det eneste laget som har påført oss tap denne sesongen og vi er sikre på at alle gutta ønsker å «reise kjæringa» mot dem.

«Guttene har hatt en imponerende utvikling siden i høst» forteller trenerne Mattias Karlsson og Fredrik Eriksson.

Resultatet taler for seg; seriemesterskap i 2.divisjon og i tillegg et flott sølv i Regionscupen for G12 er begge sterke prestasjoner.

«Vi er kjempestolte av å ha kommet til finalen i Regionscupen, denne cupen går på tvers av alle divisjoner i 12 års klassen, det har virkelig vært en flott reise og vi har lært masse underveis» fortsetter de to trenerne. «Vi opplever en veldig positiv utvikling rundt laget og har på kort tid fått 12 nye spillere som aldri tidligere har spilt innebandy. Det har gjort at vi i år har hatt en større treningsgruppe og har kunnet melde på 2 lag i seriespill. Vi har fokus på det sosiale og skal bli gode på sikt» sier Mattias.

«Vi trenger alle og har plass til enda flere» kan Fredrik fortelle, med håp om at flere idrettsgutter har lyst til å prøve innebandy fremover. Nå venter sesongens høydepunkt, Zonecup, med overnatting i Fredrikstad. «Det gleder vi oss til alle sammen» avslutter de fornøyde trenerne.

Vi i Ull/Kisa Innebandy gratulerer så mye til alle guttene på G2004/2005 og ønsker de masse lykke til i Fredrikstad også!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift