Herlig stemning under basismesterskapet

Ca 90 stk var med på årets mesterskapt. Det er imponerende. Presisjon, hurtighet, utholdenhet, smidighet, balanse, spenst og styrke. Alt var tilstede i løypen som Hans Jørgen hadde satt opp.

I basis-mesterskapet konkurreres det i 2 puljer. Fra 4. til 6. klasse og fra 7. klasse og oppover. Det var hard kamp om seieren denne gangen. I yngste klasse var Guro Totland Olsen raskest hos jentene. Simen Samnøy Storetvedt var den raskeste gutten. Bland de eldste var Elise Søderholm kjappest mens Mikal Sortland var den vasseste av guttene. 
 
Resultatene som ble presentert i går var veldig gode for alle som var med. Det var høyt nivå sammenlignet med tidligere år. 
 
Det gledeligste av alt er likevel å se idrettsgleden i hallen under konkurransen. Alle heiet på hverandre. Det er slik vi ønsker å ha det i vårt idrettslag. 
 
Basistreningen i Bjarg er unik og et viktig supplement i den daglige treningen. På det meste har vi vært ca 150 deltagere i løpet av en kveld.
 
Nå er det ikke oppstart igjen før etter høstferien. Da er det full fart igjen, men glem ikke å trene basis i mellomtiden.
 
Stå på alle sammen og tenk hver dag på hva du kan gjøre for å bidra til et godt miljø som alle kan utvikle- og føle seg trygg i. Det gjelder både deg som trener, lagleder og utøver.
 
God påske til dere alle.
 
Sportslig hilsen
Sindre Heggebø
Sportslig leder IL Bjarg
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift