BJARG TINE FOTBALLSKOLE 2018 - påmelding har startet!

Tradisjonen tro arrangerer IL Bjarg fotballskole også i 2018. Fotballskolen blir i første uke av skoleferien; 25.-29. juni på Stavollen Idrettspark. Dagen starter kl 09.00 og varer til kl 15.00 hver dag. Tilbudet går til elever på 1. - 7. trinn.

Instruktører

Sportslig ansvarlig er Torbjørn Birkelund fra klubbens fotballakademi og Torbjørn Bakervik som er spillerutvikler i klubben. Sammen med gode instruktører fra Bjargs ungdomslag, skal de sørge for en innholdsrik sportslig og sosial fotballskole ute på kunstgresset på Stavollen.

  Mat

Alle får hver dag servert en herlig varm lunsj, frukt, saft og et Tine-produkt. Siste dag blir det som vanlig grilling.

Pris

Prisen pr spiller er kr 1.200 for deltakelse i Bjarg Tine Fotballskole. Vi har som alltid en søskenmoderasjon på kr 100 pr barn som deltar. Ved påmelding etter fristen ilegges et etterpåmeldingsgebyr på kr 250 og et tilsvarende beløp ved avmelding etter fristen.

Påmelding

Påmelding til Bjarg Tine Fotballskole gjør du enkelt og greit på våre nettsider – www.bjarg.net. Både påmelding og betaling foregår på internett. Den er ikke gyldig uten at  både registrering og betaling er gjennomført. Fristen for gyldig påmelding er 16. juni. Vi tar forøvrig forbehold om at det kan være fullt før, så skynd deg med påmeldingen!

I forbindelse med påmelding understreker vi at det er barnets navn som skal registreres med foreldrenes e-post og mobiltelefonnummer. Vi ber også foreldrenes navn legges inn i feltet «organisasjon». Har du spørsmål utover det som blir beskrevet her er det ingen grunn til å nøle med å ta kontakt per e-post.

Påmelding her: http://kxweb.no/portal/public/event/signup.do?siteId=135&eventId=32174

Kontaktpersoner for Bjarg Tine Fotballskole:

Arne O Thomassen, fotballkoordinator IL Bjarg / E-post: fotballskole@bjarg.net

Torbjørn Birkelund, ansvarlig fotball IL Bjarg / E post: fotballakademi@bjarg.net

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift