Avaldsnes arrangerer klubbdommerkurs

Har du lyst å være med å dømme fotball, og prøve deg i EMS Cup som Avaldsnes arrangerer i april. Da bør du melde deg på klubbdommerkurset som vi arrangerer onsdag 11. april kl 18.00. Meld deg på til din lagleder, eller dommeransvarlig Svein Hegland. Les mer ved å klikke på linken under.

Har du lyst til å bli fotballdommer. Avaldsnes trenger en rekke dommere til å avvikle sine kamper i U-avdelingen i årets sesong, både til 5-er, 7-er og 9-er fotball, og arrangerer klubbdommerkurs på Idrettssenteret onsdag 11. april kl. 18.00 (2. etasje). Vil du melde deg på kurset gjøres det til lagleder til det laget du spiller på, eller dommeransvarlig i klubben Svein Hegland på mail  svein@avaldsnes.no


Unge dommere som har tatt klubbdommerkurset tidligere, og vil ha en «oppfriskning», er også hjertelig velkommen til å delta. Vi oppfordrer særlig jenter til å bli med.

Som fotballdommer får du ta del i et helt unikt miljø, får en egenutvikling som kan resultere i økt selvtillit og tro, økt evne til å samarbeide, og samtidig kan det bli lettere å argumentere for sine egne meninger. I tillegg lærer man en del om respekt og hvordan man selv skal opptre overfor andre mennesker. Som dommer får du også betalt for en sunn og lærerik hobby.

EMS CUP
Avaldsnes arrangerer Eat Move Sleep Cup påfølgende helg etter klubbdommerkurset (14. og 15. april), og alle som tar dommerkurset vil få anledning til å dømme kamper under turneringen som gjelder jenter og gutter fra 6-12 år. Her spilles både 3-er, 5,-er og 7-er fotball.

Hva er en klubbdommer? 
Klubbdommerkurset er 1. trinn i dommerutdanningen. En klubbdommer vil etter gjennomført kurs være kvalifisert for å dømme opp til og med 12 års klassen i 9-er, 7-er og 5-er fotball i egen klubb. Dommerne veiledes og følges opp i egen klubb.

Målgruppen er medlemmer i klubbene som ikke har erfaring med dømming og kampledelse. Både spillere, trenere, ledere, foreldre eller andre. Vedkommende som vil bli klubbdommer bør ha fylt 13 år ved årets begynnelse, og være eldre enn spillerne dommeren dømmer.

Neste KamperAVALDSNES - KOLBOTN

Søndag 16. sept. kl. 14.00


5. DIV. HERRER

Avaldsnes - Hemingstad

Fredag 14. sept. kl. 18.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift