Sølv til Ull/Kisa i 1.divisjon!

Gutta gjorde jobben selv og sikret andreplassen i debutsesongen, STERKT!!

ULLKISA SPILTE SØLVFINALEN – OG VANT  

Ull/Kisa med Jakob, Bjørn Egil og Jørn har gjort utrolig mye riktig denne sesongen og har imponert i kamp etter kamp. Etter at gutta slo og dermed ødela seriefesten for den frem til da ubeseirede serievinneren NOR92 i forrige runde skapte dermed gutta sin egen sølv-matchball mot et Bygdøy Monolitten (BMIL) som har slitt i årets serie og som lå nest sist før siste serierunde.

Det var god stemning på tribunen og mange som hadde funnet veien til Flerbrukshallen denne søndagen selv om Marit Bjørgen straks skulle vinne 30 km i Holmenkollen.

Matchen åpent med at Ull/Kisa la press på motstanderne og det ble skapt 4-5 gode situasjoner som gjerne kunne endt i nettet og særlig et par skudd fra Marcus var krevende. Da kontret BMIL og de fikk ballen i nettet og ledet overraskende 0-1. Gutta våre ble ikke stresset av den grunn og anført av hærfører og kaptein Jonathan tok de opp kampen og før 1. periode var over hadde Twilling, Jonathan, Tuomas og Bendik sørget for 4-1 ledelse. Ekstra hyggelig var det at Twilling som har slitt med skade gjennom store deler av sesongen tok ansvar og scoret vårt første mål. Toumas sin scoring var av det sjeldne slaget hvor han på en eminent måte fintet motspilleren ut av banen og helt bort til kiosken før han resolutt puttet ballen i nettet. Ull/Kisa kontrollerte hele 1. periode og det var egentlig bare snakk om hvor stor ledelsen skulle bli.

Andre periode startet med at BMIL fikk full uttelling på de to mulighetene de skapte og dermed var det plutselig 4-3. Keeper-Bendik utførte i denne perioden flere viktige redninger som medførte at «utegutta» beholdt roen og både Ronnie og Fredrik fikk nettkjenning og da var det trygge 6-3 etter at signalet for 40 minutter hadde gått. Ronnie beholdt roen foran kassa og siktet og traff i krysset – godt gjort. Videre var det godt å se hvor aktivt Fredrik brukte fysikken i forkant av scoringen og holdt forsvarsspilleren bak seg og skaffet seg rom som ble benyttet til å score sikkert i motsatt kryss.

Med Magnus sitt dribleraid og Fredrik på bakerste stolpe fortsatte gutta å levere scoringer og selv om BMIL fikk en redusering ble det seier med komfortable 8-4 etter 60 minutters signalet lød.

Skuddstatistikken som Kisa vant 34-15 sier at det var det beste og mest offensive laget som tilslutt vant helt fortjent. Sekretariatet valgte Marcus til vår bestemann og det var et godt valg blant mange verdige kandidater.

I tillegg til at hele laget sto frem med brystkassa og tok 2. plassen var det like imponerende at spillende trener Jakob samtidig ble den spilleren som fikk nest mest poeng i årets liga med 62 poeng og at Ull/Kisa hadde hele 5 spillere på de 16 første plassene i 1. divisjon. I tillegg til det gode kollektivet har vi også dyktige individualister som hver for seg - og sammen - tar grep i kampene.

Hele Ull/Kisa gratulerer våre nye sølvmedaljører i 1. divisjon og vi gleder oss til neste sesong.

Grattis - sølvgutter!

 

Kampreferat: Jessheim, 11.03.2018 Tim A. Holmvik

Kampstart 11 Mars Kamp 11.Mars

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift