Et fantastisk klubbseminar!

Lørdag 10.03 var 74 trenere og ledere i Sotra Sportsklubb samlet på Scandic Flesland til KLUBBSEMINAR. Vi var alle enig om èn ting; Dette må vi gjøre hvert år!

 

 

73 trenere og ledere valgte å tilbringe lørdagen sammen på Scandic Flesland, og etter det vi hørte på slutten av dagen så var det ingen som angret på dette valget.

Seminaret hadde som hovedtema; FLEST MULIG - LENGST MULIG

Dagens startet med en presentasjon av Trygg i Fjell.
Marianne og Guttorm ga oss en god fortelling om hva dette prosjektet går ut på, og hva Trygg i Fjell kan bidra med overfor Sotra Sportsklubb for at klubbens medlemmer skal få en enda tryggere og bedre idettshverdag. Det handler om å skape et idrettslag slik at våre medlemmer blir LENGST MULIG i idretten.
Temaet blir fulgt opp på MedlemsKick-off mandag 12.03

Rikard (klubbens styreleder) fulgte opp med et glitrende foredrag om kommunikasjon og mennesketyper. 
Et budskap kan oppfattes på veldig forskjellig måte avhengig av mennesketypen man snakker til. Dette er viktig å skjønne når vi kommuniserer med f.eks. fotballag med mange forskjellige individer. En god kommunikasjonsform i vår dialog med alle våre medlemmer er viktig - og gir å beholde FLEST MULIG.

Siste foredragsholder var Anders Feltnes.
Anders er vår rykende ferske Sportslige leder for håndballen, og har med sin bakgrunn i den profesjonelle idretten et glimrende utgangspunkt når han i dag brenner for den aldersbestemte delen i idrettslaget.
Anders er i særklasse når han snakker om "Flest mulig - Lengst mulig".....

 

Siste del av dagen blr brukt til gruppearbeider der vi behandlet viktige spørsmål som skal danne grunnlaget for idrettenes sportsplaner.
Det var mange gode diskusjoner, og det hele ble oppsumert med en times felles gjennomgang av alle oppgavene.

Resultatet av arbeidet skal bearbeides videre, og deltakerne på klubbseminaret vil være prosjektets referansegruppe underveis.
Målsettingen er et grunnlag for idrettsgruppene i løpet av våren, og at hver enkelt idrett jobber videre med sine sportsplaner fram til oktober.
Da er turnhallen ferdig, og vi har fått enda en mulighet for samarbeid mellom idrettene våre - noe som sportsplanene skal være med å ivareta.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift