Jenter 13 til sluttspill i vinterserie

Jenter 13 er faktisk vår eldste jentelag, og består av både 12 pg 13 åringer. Nå er laget klar for sluttspill i Vards vinterserie der laget møter favoritten Stord.

Som kjent sliter Avaldsnes med å rekruttere og beholde jenter i barne- og ungdomsfotballen. I år ligger det an til rekordlav påmelding av jentelag til fotballserien.Men de finnes heldigvis lyspunkter!

Avaldsnes jenter 13 som er det eldste jentelaget i ungdomsavdelingen har fått en knallstart på fotballåret og har kjempet seg til sluttspillet i vinterserien!

Laget består av ivrige 12 og 13 år gamle jenter som ble slått sammen til et lag i januar. På kort tid er jentene blitt en sammensveiset gjeng som har det kjekt sammen på trening to ganger i uken. De fleste av jentene har vært i Avaldsnes siden de begynte med allidrett i 5 års alderen, mens andre har kommet til senere og blitt tatt godt i mot.

At det oppnås gode resultater på banen er selvsagt gøy, men langt i fra det viktigste sier hovedtrener Tor Kristian Hillesland. Han tilføyer at det er enkelt å bruke noen timer i uken på å være trener når man bidrar til at tenåringsdatteren og hennes venner driver med en sunn fritidsaktivitet i et godt miljø. Det er viktigst!

Laget har et høyt aktivitetsnivå, i tillegg til treninger og seriekamper er det også planer om å delta på flere cuper i år. Årets høydepunkt kommertil å bli Kategatt cup i Danmark til sommeren. Her skal også de jevngamle guttelagene til Avaldsnes .

Men først er det sluttspill i Vard sin vinterserie til helgen. Avaldsnes jentene spiller semifinale lørdag formiddag og finale eller bronsefinale lørdag ettermiddag i idrettsparken i Haugesund.

Neste KamperAVALDSNES - KOLBOTN

Søndag 16. sept. kl. 14.00


5. DIV. HERRER

Avaldsnes - Hemingstad

Fredag 14. sept. kl. 18.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift