Gjensidige Cup 2018 - dugnadslister

Her finner du dugnadslister til Gjensidige Cup 2018.. Detter er en turnering for landslag håndball menn. Årets motstandere er Frankrike, Danmark og Island:)

Det nærmer seg Gjensidige Cup 2018  i Sotra Arena (Golden League for landslag menn håndball. ) Arrangementet er 5.-8.april 2018.

Sotra Sportsklubb bidrar på arrangementet med dugnadspersonell. Vedlagt finner dere

  • Fordeling av dugnad til lag: en oversikt over lagene og de postene laget har fått tildelt. Vi har sortert på lagnummer ( gul kolonnne) for å gjøre det lett å lete frem ditt lag, og samtidig lett for oss i administrasjonen å holde rede på de ulike tilbakemelingene vi får . Om du ikke vet lagnummeret på ditt lag har vi laget til oversikten som gir deg dette, se rett under
  • Oversikt lagnummer fotball og håndball ( to ulike vedlegg ): Vi har hentet ut alle lag fra 123KLubb og sortert på alder for å gjøre det lett å finne ditt lag. Denne listen viser IKKE hvem som har fått dugnad, det må sjekkes  på den som heter Fordeling av dugnad til lag.
  • Dugnadlsliste for utfylling før retur til post@sotrask.no. Denne fyller dere ut og sender i retur til oss. Frist for tilbakemelding 19. mars.

Om du ser at tildelt dugnadsoppgave ikke passer eller at dere ikke klarer å fylle alle postene dere er satt opp på ,så må vi få tilbakemelding så raskt som mulig. Vi må få tid på oss til å løse utfordringer som måtte komme med bemanning av postene.

Dere trenger ikke å tenke på Oppgavekortet denne gang da vi tar oss av registreringen inn der.

 

Administrasjonen i SSK

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift