Lørdag er det klart for ny dobbeltkamp. Kl 13 på Gjemselund møtes Kongsvinger og Fart, og kl 15 spiller Fart 2 treningskamp.

Etter solide 2-0 mot ØHIL og 5-0 mot Hønefoss ser vi frem til at jentene fortsetter den gode utviklingen vi har sett i vinter. Defensivt har jentene tatt mange steg, og nå ser det offensive ut til å komme etter. Det er flere spillere som scorer mål, og til tider er det meget god samhandling. Jentene tar egne og gode valg med og uten ball, og de jobber godt for hverandre.

For første gang i vinter er det en tilnærmet fulltallig tropp som tar turen til Kongsvinger. Vi har fortsatt et par-tre forfall, men vi stiller med to gode lag på lørdag.

Kongsvinger rykket som kjent ned til 2.divisjon, og de regnes som favoritt til å rykke direkte opp igjen. Kongsvinger har flere gode treningskamper i vinter, og vi forventer, som alltid, en jevn kamp mot vår nabo i sør.

Fart 2 skulle opprinnelig ha spilt kamp mot Kongsvinger 2, men vertene klarte dessverre ikke å stille to lag. Vi forsøker derfor å finne annen motstander og håper fremdeles på kamp på Gjemselund kl. 15.

Vi ønsker alle jentene god tur til Kongsvinger og lykke til!

sportsutvalget

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135