3 måneder ble til 13 år

Helge Gaard ble valgt til leder for Avaldsnes for 3 måneder i 2007. På årsmøtet tirsdag, ble han gjenvalgt for det ellevte året på rad - for to nye år fram til 2020.

I 2007 hadde verken valgkomiteen eller årsmøte funnet ny leder til hovedstyret (HS) i Avaldsnes. Daværende ordstyrer, Odd Henry Dahle, bad da det nyvalgte HS om «å ta et kvarter på gangen», for å se kunne finne en kandidat blant sine egne. Da de kom inn igjen hadde Helge Gaard påtatt seg ansvaret i 3 måneder – til HS hadde funnet en ny kandidat. På årsmøtet til idrettslaget tirsdag kveld, ble Gaard valgt med akklamasjon for to nye år – hans 12. og 13. i rekken. Ingen har sittet så lenge i lederstolen i Avaldsnes Idrettslag.

-Men jeg har ingen intensjoner om å bli pensjonist i dette vervet. Neste gang bør det finnes en annen kandidat, sa Karmøyprosten. Han la til at han hadde gjort en avtale med valgkomiteen at han kunne tre av ved neste korsveg. Men gudene må vite hvem han har gjort den avtalen med, for ingen vet hvem som sitter i valgkomiteen. Den skal opprettes av det nye hovedstyret ……😊😊

Valgkomiteen presiserte på årsmøtet at de sterkt ønsket Helge Gaard til å fortsette i ledervervet, spesielt av to grunner. Alle medlemmene i hovedstyret stod på valg, og at klubben trengte en leder med rutine i den nye omstruktureringen med eget AS. Lederen i klubben blir nemlig også medlem i AS-et.

I sine avslutningsord takket Gaard for tilliten, og skrøt av den jobben som blir gjort i avdelingsstyrene. Ekstra ros i 2017, siden idrettslaget hadde en vanskelig finansiell stilling som klubben nå har jobbet seg ut av.
- I bunn og grunn er det i avdelingsstyrene de fleste og viktigste avgjørelsene for å drifte klubben blir tatt. Hovedstyret fungerer mest som et overordnet organ som ser til at det hele flyter som det skal, avsluttet Gaard.

Neste KamperAVALDSNES - KOLBOTN

Søndag 16. sept. kl. 14.00


5. DIV. HERRER

Avaldsnes - Hemingstad

Fredag 14. sept. kl. 18.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift