Rolig årsmøte på halvannen time

Klubben skal stå for den sportslige driften og ha ansvar for spillerkontrakter og de ansatte. AS-et skal sørge for inntektene og økonomien. Dette kom fram på et rolig årsmøte i Avaldsnes tirsdag kveld. Alle verv i klubben ble besatt for 2018.

Det ble et rolig og stille årsmøte da Avaldsnes avholdt sin generalforsamling på idrettshuset tirsdag kveld. Hele møte ble gjennomført på halvannen time, uten de store diskusjonene og spørsmål fra de ca. 40 frammøtte. Det ble stilt noen spørsmål vedrørende den nye organisasjonsplanen, og hvordan den skal fungere i forhold til det nyetablerte AS-et for damer elite. Enkelte ønsket en presisering om det er AS-et eller klubben som står ansvarlig for damesatsingen i klubben.


Ansvarsforholdet ble klart tilkjennegjort på årsmøtet. Klubben er ansvarlig for den sportslige driften, spillerkontrakter og de ansatte, mens styret i AS-et skal overføre til klubben den årlige summen det koster å drifte damer elite. Selve styret for damer elite ble besluttet lagt ned, og erstattet av et samarbeidsutvalg hvor det skal være tre medlemmer fra klubben og to styremedlemmer fra AS-et. Dermed har klubben flertall og kontroll i samarbeidsutvalget.

Regnskapet viste at Avaldsnes hadde en omsetning på 12,7 millioner kroner i fjor, hvorav damelaget står for ca. 7 millioner. Budsjettet for 2018 ligger på 13,3 millioner. Hegle Gaard ble gjenvalgt som styreleder og går inn i sitt 12 år som leder for hovedstyret. Alle tillitsverv i klubben er besatt for 2018.

Neste KamperAVALDSNES - KOLBOTN

Søndag 16. sept. kl. 14.00


5. DIV. HERRER

Avaldsnes - Hemingstad

Fredag 14. sept. kl. 18.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift