Seier og signeringer for Lura 2

Lura 2 spilte sin første treningskamp for året sist mandag, og ny trener kunne feire 2-1 etter at Lura snudde kampen på tampen. Etter kampen kom overgangspapirene frem.

Kampen var preget av et tynt dekke med snø som lå på banen, på en ellers perfekt dag for fotball. Lura kom noe skjevt ut fra startblokkene, og etter flere dårlige defensive involveringer tok bortelaget en fortjent ledelse. Lura spilte seg gradvis mer inn i kampen og mot slutten av 1.omgang tok Lura over initiativet i kampen.

Dette holdt de kampen ut, men målene lot vente på seg til det gjenstod 10 minutter. Først stanget Jørgen inn utligning, før Bucci fra stopper plass viste at treningsgrunnlaget er godt og fikk tåen først på en ball inni feltet etter et langt innkast.

Etter kampen var det god stemning i garderoben og bedre ble den når en av kampens giganter satte sine navnetrekk på overgangspapirene som gjør han til Lura 2 spiller for sesongen.

Johan Ramsøsaker markerte seg gjennom kampen med stor innsats og god ro med ballen fra sin dype midtbane posisjon. Når han i tillegg viste spisskompetanse med assist både fra corner og innkast er det ingen tvil om at mannen med skjegget vil være en viktig bidragsyter for Lura 2 i årets sesong.

Johan melder overgang fra Kirkenes Idrettsforening etter at kjærligheten har tatt han til Lura. Med engasjementet og driven Johan har vist den første måneden med Lura 2 er det tegn som tyder på at flere på Lura vil forelske seg i hardhausen fra nord.

Vi noterer også at gamle Lura legende Thomas Baustad gjorde sitt comeback i kampen mot Bogafjell. Noe papirarbeid gjenstår før Thomas formelt er klar for klubben, men rykter sier at dette kun er teknikaliteter og at mannen med astmasprayen og den strøkne venstrefoten snart er på Lura sine bøker igjen.

Vi ser frem til en god treningsuke. Før vi tar imot Julabygdå til ny treningskamp 12.mars kl 20.00 på Lura stadion. Vel møtt

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift