Knepen 3-2 seier i første NM semifinale

Juniorlaget tok første stikk med seier 3-2 i første NM semifinale mot Drammen. Andre og avgjørende semifinale spilles mandag 5. mars kl. 2000 i Drammen

Det ble en meget tett og åpen kamp mellom Ullevål og Drammen i den første NM semifinalen på Bergbanen. Det ble seier 3-2 etter to scoringer av Ola Røed og en av Håkon Jarlsby.

Det var en helt jevn kamp hvor Drammen åpnet best og scoret tidlig på et knallhardt skudd fra Mathias Farnes. Håkon Jarlsby dro seg fint igjennom Drammens forsvar noen minutter senere og utlignet til 1-1. Nok en gang gikk Drammen opp i ledelsen ved et skudd fra Nesse. 2-2 målet kom på straffe som Ola Røed sikkert ekspederte i mål.

I andre omgang kom omgangens eneste mål på et godt skudd fra Ola Røed. Ullevål tar over mer og mer og har flere store 100% sjanser uten å greie å score og kampen ender med seier 3-2-

Ved seier eller uavgjort i Drammen blir det NM finale. Ved tap spilles det 2x10 min ekstraomganger med "sudden Death". Hvis fortsatt uavgjort avgjøres NM finaleplass på straffer.

Nå gjelder der for Ullevål å forberede seg godt og løfte eget spill noen hakk.

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift