SESONGSTART FOTBALL

Fotballsesongen er snart i gang, og tiden er moden for lagenes lille "varetelling". Her finner du info om bestilling av utstyr, baller m.m.

 

Partikjøp - Trenerjakker

Vi har fått inn et parti med Macron Coachjakker til våre trenere.

I disse kuldetider kan dette sikkert passe fint for mange, så dersom du som trener eller hjelpetrener har behov for jakke så kan du bestille på klubbens nettbutikk.

Det er begrenset antall i de forskjellige størrelsene, så her blir det "førstemann til mølla"

 

DRAKTER

Til høsten har dagens draktsett "levd" i 5 år, og da utgår en del av sponsoravtalene. Vi lanserer derfor nye klubbdrakter høsten 2018 som vil bli faset inn fra årsskiftet.

Siste innkjøp av dagens draktsett vil derfor skje om kort tid, og frist for lagene å bestille for 2018 er 30.mars.
Vi vil resten av året ha et svært begrenset lager som kun er ment å erstatte ødelagte drakter + drakter til nye spillere.

Bestilling av drakter gjøres i klubbens nettbutikk.

OBS! Husk at ved bestilling av nye draktsett (pga. for små størrelser eller slitasje) så skal gamle drakter leveres inn ved henting av nye. Spillere som ikke finner drakten sin må erstatte denne selv.

 

FOTBALLER

Med sesongstart for døren er det tid for "varetelling" og sjekk av baller. En grunnregel i Sotra SK er 1 ball pr. 2 spillere. Dvs at med 20 spillere så skal laget ha 10 baller.

Dersom laget har behov for utskifting eller supplering så legger du inn en egen bestilling på baller i vår netthandel (ordren må kun inneholde baller).

Noter i "NOTAT" feltet på ordren hvorfor du bestiller (utskifting av gamle baller, supplering av baller som er mistet, flere spillere på laget, etc).

Ballene leveres ut av Macron på Trenermøtet 15.03!

(Alternativ levering blir slutten av april pga. partikjøp) Husk å ta med de gamle ballene ved utskifting!

 

 

Oppslagstavle

 

Medlemsinformasjon

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift