Tap mot Østsiden

4-1 tap for vårt unge mannskap.

Med hele tolv spillere indisponible grunnet skader og sykdom var det et for dagen ungt og urutinert lag som entret kunstgresset i Østfoldhallen. I troppen på 16 mann befant det seg blant annet sju spillere født 2000.

De første 45 minuttene hadde vi en del ballinnehav på egen banehalvdel. Dessverre var alternativene høyere fram i banen for få og lite tydelige. Dette førte til at vi sjelden greide å true Østsiden sin forvarsrekke. De gangene vi prøvde å spille ballen framover endte det for ofte med balltap.

Et balltap skulle også bli forløperen til kampens første scoring. En pasning i bakrom hvor vi var total posisjonell ubalnse, endte med en løpsduell som Østsiden sin Christoffer Skårn gikk seirende ut av. Alene med en noe feilplassert Odin fikk han en enkel oppgave med å sende Østsiden i føringen.

Omgangen fortsatte i det samme sporet. Vi hadde mye ball rundt midtstreken, men det var smått med fremdrift. De gangene Østsiden vant ballen var de farlige på overganger.

I det 40. minutt fikk vi straffespark etter at vår Oscar Holmen ble felt. Alban Ramadani bommet, men Mads Dyrseth var våkent frampå returen.

Minuttet senere svarte Østsiden. Et skudd/innlegg fra død vinkel traff Odin og snek seg i mål.

Dermed 2-1 til pause etter tre unødvendige/billige mål.

De siste 45 minuttene åpnet det seg mer opp. Vi greide tidvis å flytte spillet høyere i banen, men manglet fortsatt den avgjørende kvaliteten på den siste tredje delen.

Dessverre skulle vi også denne omgangen slippe inn to særdeles billige mål. På det tredje slapp vi markeringen på bakre. Kampens siste mål flyttet vi ikke beina raskt nok for å være riktig posisjonert ved innlegg.

Oppsummert en vel fortjent seier til Østsiden. De hadde mer tempo og sprut enn våre gutter i de avgjørende situasjonene.

For vår del hadde vi våre øyeblikk og guttene jobbet godt, men vi manglet den nødvendige spruten og intensiteten i spillet vårt.

Positivt var det også så mange av våre unge gutter fikk referanse mot en god 3. divisjons motstander.

Vi takker Østsiden for en fin kamp og ønsker de lykke til videre.

Det er også planlagt en kamp mot Råde førstkommende tirsdag. Hvis værmeldingen slår til er det tvilsomt at denne blir gjennomført.

Med spillefri kommende helg håper vi å ha flere tilbake til kampen mot Selbak 10. mars.

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg- Markus Jensen, Sander Aune Braathe, Steffen Magnar Bråthen, Petter Kobberstad (Henrik Hanche Hafskjold i 38 min.)- Erik Halvorsen, Aleksander Braun Andresen, Oscar Holmen (Lukas Lewe Dukazin i 25 min.)- Mads Dyrseth, Alban Ramadani (Joakim Hermansen i 20 min.), Mustafa Kivrak (Carl Rosli Lindstrøm i 30 min.)  

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift