Ny hovedtrener debuterer i årets første kamp for Lura 2

Lura 2 har kommet i gang med oppkjøringen, nye trenere er på plass og det merkes på ny entusiasme i spillergruppa, der alle vil vise seg fram. Etter en liten måned med trening er det duket for årets første treningskamp mandag 26.02.2018 kl 20.00 når Luringene tar imot Bogafjell 2 på Lura stadion. Her er noen av tankene vår nye hovedtrener Arild Norheim har gjort seg før kampen:

 

Hvordan synes du oppkjøringen har vært så langt? 

Vi har hatt mye spillere og god trøkk på treningene - etter hva jeg kan se. Den virkelige testen kommer når vi nå får prøve oss i kamp-situasjon. 

Du har tidligere vært å se på tribunen på noen Lura 2 kamper, er det noen spillere som har overasket deg så langt på treningene? 

Det har vært mange nye på trening som har imponert, men av de Lura-publikumet kjenner fra før har spesielt Tobias kommet med en innstilling og innsats som viser at han har lyst på en plass på laget. 

Hva ønsker du å få ut av kampen mot Bogafjell 2 på mandag? 

Det blir første mulighet til å se spillerne i kamp-situasjon. Vi kommer til å gjøre mange skifter i løpet av kampen og håper at alle viser at de ønsker en plass på laget. I år er det nye regler om «flytene innbyttere», hvilket bl.a. innebærer at vi får muligheter til, når som helst, å foreta innbytte. Vi er noe usikre på hvordan dette vil fungere i praksis – men det blir utvilsomt et ekstra spenningsmoment i kampen. 

Det er enda tidlig i oppkjøringen, men hvem tror du overtar rollen som publikumsfavoritt etter at Steffen Toadalen har valgt å gi seg i Lura 2? 

Alle spillerne har gode muligheter til det – men det avgjør publikum suverent selv! For meg er det ikke viktig hvem som blir favoritten – men derimot at laget vinner sine kamper og at spillerne har det gøy. Men dersom jeg absolutt må nevne en spiller, vil det kanskje være Runar. Han var ute med skade store deler av fjoråret, og spilte stopper når han kom tilbake. Nå får han prøve seg på topp igjen. Vi håper på mange mål og målfeiringer fra Runar som vil få fyr på Lura-publikumet. 

Lura 2 blir blant noen lokale kalt for ”pampe”-laget med både daglig leder og leder i fotball- gruppa på laget. Føler du presset fra disse høye herrer til å gi dem spilletid på tross av at noen påstår å se et fallende nivå på spillet deres? 

Dette er en problemstilling som jeg var veldig bevisst på før jeg takket ja til rollen som hovedtrener. Og jeg setter pris på at de selv har anmodet om å bli behandlet som ordinære spillere. De to må, som de andre spillerne, selvfølgelig yte 100% om de skal kvalifisere seg til kampene. Jeg er også overbevist om at årets Lura 2 lag vil være et hardt arbeidene lag, og fjerne ”pampe”- stemplet eller tanker om forskjellsbehandling. 

Vi ser frem til en spennende kamp på mandag og håper mange tar turen opp for å støtte gutta.

Tropp til kampen:

Sindre Olsen Østebø 

Kjetil Norheim 

Andre` Tkel Warland 

Tore Bucholdt Espedal 

Are Hillebrand Henriksen 

Kent Arne Ask 

Tobias Sigurdsen 

Johan Ramsøskar 

Kristoffer Skaar 

Jørgen Bruvik Nieuwenhuizen 

Runar Eide 

Mohamed Amin Snoussi 

Thomas Baustad 

Daniel Hjorteland Torgersen 

Steinar Bjørnsen 

Kristian Grønås 

Krister Bøckman 

Zaki Ullah Munawar

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift