Info før Østsiden.

Lørdag går turen til Østfoldhallen igjen hvor Østsiden er motstander. Kampstart er klokken 14:00.

Etter fem kamper kan man si at vi har fått mange gode svar. Resultatene har vært gode uten at vi vektlegger dette alt for mye, men det gir i hvert fall en pekepinn på at vi er på rett vei.

Positivt at vi har fått matchet mange av spillerne. Av 28 spillere er det kun Terje Tangen, Christoffer Szwarc, Daniel Ark Saastad og Ole Kristian Hagmann som ikke har vært i aksjon.

Vi har så langt hatt mest fokus på den defensive strukturen. Foruten 2. omgang mot Kvik Halden har vi sett solide ut bakover. Når det er sagt kan vi fortsatt bli en del bedre.

Offensivt har vi derimot mer å jobbe med, men forhåpentligvis vil dette løsne når vi etter hvert dreier mer av fokuset over til den offensive samhandlingen. Dette vil også bedre seg når spillerne blir enda bedre kjent. Det hat gått mange spillere ut og inn av porten på Bellevue siden sesongslutt.

Lørdagens motstander ser på papiret meget robuste ut. Til tross for relativt store utskiftinger er de som har kommet til klubben solide navn. Så langt har Østsiden beseiret Råde (1-0) og Borgen (4-3). I årets første treningskamp ble det tap (2-0) mot MFK.

Vi ser fram til kamp mot nok en god motstander.

Dessverre har vi nå veldig mange ute på sidelinjen. Siste skudd ut er Jørgen Lindum Røine som ble kjørt til legevakten mandag med det som så og hørtes ut som en alvorlig kneskade. Foreløpig rapport er strukket leddbånd både på utsiden og innsiden. I tillegg er det mulighet for at menisken har fått seg en trøkk. Per nå er han ute i 4-6 uker. Meget synd for både og oss og Jørgen. Så langt i vinter har den høyreiste Ekholt- gutten vært bunnsolid i midtforsvaret. Vi krysser fingrene for at han er raskest mulig tilbake.

Ellers er fortsatt Terje Tangen, Ole Kristian Hagmann, Marius Christensen, Christoffer Szwarc og Niklas Engebretsen fortsatt på sidelinjen. Mest ventelig er de to sistnevnte tilbake neste uke.

Avslutningsvis har vi også et par som sliter med sykdom og småskader. Blant disse er midtstopper Numan Øzdemir som er satt ut av spill med sykdom. Dette betyr at vi nå har tre rutinerte midtstoppere på sidelinjen. Som ikke det er nok er også Andreas Andreassen ute med en slagskade i kneet. Totalt ti mann ute. Bra vi har en stor stall. Uansett blir det en flott mulighet for andre å vise seg fram mot en meget god motstander.

Troppen ser i skrivende stund slik ut:

Odin Nordvåg, Pål Kirkerød, Markus Jensen, Sander Aune Braathe, Petter Kobberstad, Steffen Magnar Bråthen, Eirik Kaldheim, Erik Halvorsen, Aleksander Braun Andresen, Mads Dyrseth, Mustafa Kivrak, Lukas Lewe Dukazin, Alban Ramadani, Henrik Hanche Hafskjold, Oscar Holmen, Carl Rosli Lindstrøm, Aleksander Holmen, Joakim Hermansen

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift