Påmelding til fotballakademiet

Vi starter akademitreninger på onsdager for spillere født mellom 2008 og 2010.

HUK - akademiet er et tilbud til jenter og gutter født mellom 2008 og 2010 som vil trene litt ekstra for å utvikle grunnleggende fotballferdigheter. Målet er mange ballberøringer pr. økt med god kvalitetet på utførelsen.
 
 
Andrew Tomen leder akademiets økter med Vetle Halvorsen som assistent. Andrew er utdannet UEFA-A trener og har allsidig erfaring både som spiller og trener fra England og Norge.
 
Alle deltagere må melde seg på og betale via denne siden. 
 
Timeplan
Økten varer i 1 time og 15 minutter og er på onsdager fra 15.30 til 16.45 på Bygdøhus.
 
De spillerne som er på BAKS og født i 2009 eller 2008 bør være på avdelingen på Bygdøhus de dagene de skal på akademi og ha med seg leggskinn og fotballsko. Vi vil gi BAKS melding om hvem som er påmeldt. Spillere født i 2010 må klare å ta seg fra skolen til Bygdøhus på egenhånd.
 
Krav til spillerne
Det er ingen krav til spillerens ferdighetsnivå. Det er det som skal utvikles på akademiet. Det som er viktig er at spillerne er motivert for å lære, forsøker å utføre øvelsene riktig og ikke forstyrrer opplegget. Spillerne må også møte til trening med riktig fotballbekledning inkludert leggskinn og fotballsko.
Hvis det er spillere som tydelig viser at de ikke deltar for å bli bedre fotballspillere tar vi kontakt med foresatte. Vi spør om barna virkelig vil være med på akademiet eller om vi skal refundere gjenstående del av påmeldingsavgiften.
 
Husk at alle MÅ bruke leggskinn og fotballsko. De bør også ha på seg egnet treningstøy og ikke f.eks dongeribukser eller kjoler.
 
Treningsperiode
Vårsemeesteret på akademiet varer fra onsdag 28. februar til onsdag 28. april med treningsfri i påskeferien. 
 
Vi vil at alle skal kunne spille fotball i HUK uavhengig av økonomisk bæreevne. Ta kontakt med arne.thommessen@gmail.com hvis du har et barn som ønsker å bli med på akademiet, men sliter med å få endene til å møtes.
 

Våre treningssponsorer

Grasrotandelen

 
Støtt HUK - klikk logo

20% rabatt på maling og du støtter Huk

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift