Eidskog Futsal: Ny kretsmesterskaps titel til herrene mens kvinnene tar en sterk andreplass.

Eidskog herrer Vs. Raufoss 3 - 2 Eidskog kvinner Vs. Vind 2 - 4

 

Futsal sesongen nådde sitt klimaks i Stangehallen på Søndagen som var. Kretsmesterskaps titler skulle deles ut til både herrene og kvinnene. Herrene hadde allerede kvalifisert seg til finalen som skulle spilles kl. 13 mot Raufoss, mens kvinnene skulle spille en kvalik kamp først føre en eventuell finale. 

Kl. 10 - Eidskog Kvinner Vs. Øyer-Tretten Futsal
Avreise kl. 0720 i fra Eidskog og kampstart kl. 1000 var litt vel tidlig for oss. Vi bruker lang tid før kroppene våre ville spille fotball. Etter en oppvarming på 30 min og en omgang på 20 min, da begynte vi å kjenne oss litt igjen. Ting begynte å stemme og innsatsen begynte å komme opp på det nivået vi normalt ligger. Men det lugga litt gjennom hele kampen. Vi møtte et bra lag, og vi spilte jevnt med dem gjennom hele kampen. Heldigvis var vi det laget som dro av gårde med seieren. 
Hendelsesforløp: EF mål (Emma) tid 2:00. ØT mål tid 05:35. ØT mål tid 14:46. EF mål (Anniken) tid 18:21. ØT mål tid 28:32. EF mål (Grethe) tid 34:56. ØT selvmål. Sluttresultat EF - ØT 4 - 3. Dermed så skal Eidskog kvinner spille kretsmesterskaps finale kl. 14:00. 
Tropp: Emma, Anniken, Ingrid, Sara, Dorthe, Thale, Marthe, Grethe Ingeborg, Mina. 
(skrevet av Aina)

Kl. 13 - Eidskog Herrer Vs. Raufoss
I serie spillet så spilte vi 1 - 1 mot Raufoss. Dette var det eneste poengtapet vi opplevde i seriespillet. Det var også uvant med så få mål i en futsal kamp. Troppen som dro oppover til Stangehallen hadde mål om å ta nok en KM tittel og ikke gjøre det så spennende som serie kampen ble. 
Dessverre så åpner vi forferdelig dårlig, og Raufoss ditto bra. Allerede føre det har gått 1 minutt av spilletiden så ligger den første ballen i nettet bak Tobias. Vi krongler fortsatt, men farlige balltap, dårlig jobbing hjemover og lite med planer for hvordan vi skulle ligge offensivt. Sånn holder vi på de første 10 minuttene av første omgang, men da begynner vi å kjempe oss inn i kampen. Vi tar over litt mer av spillet, kommer til noen sjanser, og pasningene i laget begynner å sitte litt bedre. Vi ligger fortsatt under med 1 mål, men vi klarer å få en redusering like før slutt når vi presser frem et selvmål ifra en Raufoss spiller. Vi kan dermed gå til pause med 1 - 1. Et resultat vi må være happy med gitt den dårlige starten på kampen. 

I andre omgang så er vi enda litt mer med. Vi får til noen flere kombinasjoner, og vi tar ledelsen 2 - 1 etter en kanon av Tobias Moen. Ettersom kampen skrider frem så blir temperaturen på spillerne skrudd opp noen hakk. Dommerne hadde også noen uheldige avgjørelser som gjorde at begge lagene hisset seg enda meir opp. Raufoss klarte også å redusere til 2 - 2. Heldigvis så scorer David Molnberg for oss og vi går igjen opp i en et måls ledelse med ikke for mange minutter igjen. Men de siste minuttene spilles effektiv spilletid, så det var fortsatt mye tid for Raufoss å redusere. De gikk også mere offensivt til verks. Med under to minutt igjen så har vi samlet opp nok frispark imot sånn at neste forseelse ifra oss vil bety 10 meters straffe til Raufoss. Med ca. 1 minutt igjen på klokka så får vi en kjempe double sjanse som vi dessverre ikke klarer å sette i mål. I stedet får vi igjen et tvilsomt frispark dømt imot oss i den andre enden, noen som betyr straffe til Raufoss. Med under 30 sekunder igjen av kampen så velger Raufoss spilleren å brenne til det han klarer, men ballen treffer tverrligger og ut. De resterende sekundene klarer vi å ri av stormen, og vi kan fortsette å kalle oss kretsmestere for et år til. 
Tropp: Tobias Isaksen, Tobias Moen, Rolf Arne Sørli, Dag Olav Bergersen, Thor Andre Bergersen, Johan Grundt, Fredrik Langfoss, David Molnberg og Bjørn-Toni Bakken. 

Herrene ble dermed både vinner av serien og kretsmester i futsal. Laget har også takket ja til å spille kvalik i Oslo 17 & 18 mars om opprykk til 1. div. futsal. 

Kl. 14 - Eidskog Kvinner Vs. Vind Kvinner
Etter å ha endt opp som nr. 2 på tabellen i serie spillet så skulle Eidskog kvinnene spille KM finale mot Vind, laget som ble nr. 1 i serie spillet. I serien ble det tap 2 - 6 og 3 - 7 mot Vind, men kvinnene ønsket å gi Vind kamp til døra i finalen og klarte det. 
Vind tar føringen og putter, men Eidskog gir ikke opp men kjemper på. Det er en veldig spennende kamp med to jevne lag som fortsetter å kjempe. Selv om Eidskog reduserer, så klarer Vind å opparbeide seg en et måls ledelse in til pause med 2 - 1 som resultat. Kampen er langt ifra over, og det er også veldig spennende å se andre omgangs, så vinner dessverre Vind den også 2 - 1, sånn at sluttresultatet ble 4 - 2. Det beste resultatet for Eidskog kvinnene mot Vind denne sesongen. 

Kvinnene ble da nummer to i serien og i kretsmesterskapet. Meget sterkt og forhåpentligvis så gir det blod på tann sånn at det frister å komme tilbake neste sesong for å ta over krona ifra Vind.

Følg oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift