Ullevål 2 endte på 4.plass i rekruttserien

Avsluttet med seier mot Ready og uavgjort mot Drammen

Ullevål 2 gjorde det veldig godt i rekruttserien før jul, men gikk på en stygg rekke med tap under A-lagenes VM-pause. Flere av motstanderne stilte med betydelig forsterket mannskap, noe som gjorde at Ullevål 2 for å sikre 4.plassen måtte ta poeng i nest siste seriekamp mot Ready, om Solberg tok poeng mot Nordre Sande/Mjøndalen 2. Ready, plassert på 3.plass på tabellen, fikk seg et virkelig sjokk da Ullevål gikk opp til 4-0 før kvarteret var spilt, og til pause var det gulkledde bortelaget oppe i 6-0 på Gressbanen. Ullevål var forsterket med A-lagsspillerne Sondre Hammerstad, Lasse Torkildsen og Jonas Gaare, og samtlige hadde tegnet seg på scoringslisten før hvilen. Ready kom bedre med etter pause, men med 7-3 seier hadde Ullevål sikret seg 4.plassen på tabellen.

Siste seriekamp mot Drammen ble dermed av akademisk betydning, men det var hjemmelaget Ullevål som kom best i gang da Erik Meier satt inn 1-0 før 5 minutter var spilt. Drammen utlignet til 1-1 på straffe ved Emil Horgen, før Christopher Smerkerud i Ullevålmålet reddet Drammens neste forsøk fra straffemerket. Det var i stedet Ullevål som skulle score tre raske mål da halvtimen var spilt. Først ved Kim Andresen på en retur fra Bjørn Fredriksens skudd, deretter scoret Fredriksen selv 3-1, før Henrik Jacobsen satt 4-1 i tomt bur etter fint forarbeid av Erik Meier. Unggutten Horgen skulle likevel ikke gi seg for Drammen, og rett før pausehvilen reduserte han til 4-2 for bortelaget.

Etter pause tok Drammen tak i kampen fra start, og i løpet av ti minutter hadde de utlignet til 4-4. Ullevål pådro seg i etterkant av dette to utvisninger, og bortelaget gikk opp til 5-4 da det gjensto et kvarter av kampen. Horgen scoret da sitt tredje mål for gjestene. Ullevål ga likevel ikke opp, og kampens siste mål kom 6 minutter før full tid da Bjørn Fredriksen scoret på en spillstraffe. Kombinasjonen Meier/Fredriksen fungerte meget bra på spillstraffe i Eliteserien for noen år siden, og effektiviteten er langt høyere enn ved å skyte – 100%. Kampen kunne vippet begge veier, men endte dermed med noe skuffende 5-5. 4.plass i første sesong av rekruttserien er uansett et akseptabelt resultat for Ullevåls rekruttlag.

Høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

starter 28.august.

Ukeplan finner du her.

Velkommen til trening i uke 34-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift