Fart vant søndag 2-0 i treningskampen på Løten mot divisjonskollega Øvrevoll Hosle.

Etter å ha tapt fortjent 3-0 mot Lyn forrige helg var det et revansjelystent Fart lag som tok i mot gjestende Øvrevoll Hosle til kamp på Løten idrettspark i dag. Fart har vært samlet hele helga til to treninger på Løten lørdag og sosialt på kvelden. I tillegg var det samling allerede søndag formiddag på klubbhuset til spillersamtaler og felles kampmat og forberedelser inn mot kampen. Tydeligvis har det gjort jentene godt for det var tidvis meget godt offensivt spill i store deler av førsteomgang og en fult fortjent ledelse ved pause til Fart etter en flott scoring av Camilla Bekkevold som ser ØHIL sin keeper stå langt ute og hun slår ballen kontrollert over keeper og i mål fra ca 25 meter.

Det ble en jevnere andre omgang, hvor ØHIL kommer  noe høyere opp i banen. Midtveis i omgangen dribler en for dagen god Mina Kjørum på topp for Fart av minst 5-6 spillere og kommer seg ned til dødlinjen før hun legger ballen inn foran mål der en godt posisjonert Dorthea Glorud umarkert sikkert scorer alene mot keeper. ØHIL får aldri koblet inn noen skikkelig grep på kampen og jentene i rødt holder nullen bakover for første gang i vinter. Det er jobbet offensivt på trening siste uka og det ser i alle fall ut fra dagens kamp at det har gitt fremgang for tidvis var det moro å se jentene spille god fotball i dag! Rutinerte Lene Bredesen la ned en solid innsats og presterte godt kampen igjennom. Dermed endte kampen med en fortjent 2-0 seier til Fart!

Farts lag: Lene Lauve - Sina Berntsen, Maren Kristine Andersen, Mathilde Hauge Harviken, Sina Sagbakken - Dorthea M. Glorud, Christine S. Pedersen, Lene Bredesen, Maja G. Flengsrud, Camilla Bekkevold - Mina Kjørum

Inn som innbyttere kom i tillegg Ingeborg Strand Osmo, Mina Jevne Etnestad og Siri Indgjerdingen.

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135