Bra gjennomført mot Nordstrand.

Sterk 2-1 seier i snøværet.

Med mange fraværende var det muligheter for andre å vise seg frem. I det oppvarmingen skulle starte begynte det å snø ganske så tett på Ekerbergsletta. Dette skulle gjøre forholdende noe krevende, men heldigvis var banen såpass bra at man fikk gjennomført på en god måte.

Det var hjemmelaget som tok kommandoen i kampen. Vi fikk imidlertid justert oss raskt inn og tok ledelsen ca. 10 minutter inn i kampen. Jørgen Røine var våkent frempå en corner fra Erik Halvorsen, hvor han etter en 2. ball kontrollert satte ballen i mål. Etter dette sank kvaliteten i det vi gjorde. Vi slet med fryktelig mange balltap som gjorde at Nordstrand fikk festet grepet.

Dessverre for oss måtte Marius Christensen også denne gang kaste inn håndkledet tidlig. Etter ca. 30 minutter pådro han seg en strekk på baksiden av låret. Synd for Marius som har vært god i de 50. minuttene han har spilt. Vi håper det ikke setter han for lenge på sidelinjen.

Til tross for altfor mange balltap var vi likevel farlige på overganger. Vi kunne fort ha scoret ett mål til, men litt unøyaktighet gjorde at fortsatt sto 1-0.

Midtveis i omgangen skulle imidlertid hjemmelaget få en fortjent scoring. Dette etter et innlegg på bakre stolpe. På sett og vis fortjent etter et lite spillemessig overtak til vertene.

Etter en kort pause på grunn av snøværet var vi klare for de siste 45. minuttene.

Vi fikk en bedre start på denne omgangen og det så ut til at spillerne hadde blitt enige om å ta seg sammen. Etter en time byttet vi inn våre fem resterende innbyttere. Disse byttene skulle løfte laget ytterligere. Med ca. ti minutter igjen fikk vi lønn for strevet. Et fint angrep på høyresiden endte med at Mads Dyrseth kom til en god avlastningsmulighet. Han traff godt, men retningen var langt unna mål. Heldigvis for oss fikk Andreas Andreassen på ekte hockey vis styrt ballen i mål.

De siste ti minuttene kontrollerte vi og kunne med det reise hjem til Moss med en fortjent 2-1 seier.

Oppsummert en fin gjennomkjøring for vårt mannskap mot et lag som forrige sesong satte personlig poengrekord i 4. divisjon.

Vi gratulerer denne gang Steffen Magnar Bråthen og Lukas Lewe Dukazin med gode debuter.

Nye muligheter til tirsdag mot Kråkerøy. Da må vi nok opp noen hakk igjen.

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg- Carl Rosli Lindstøm (Henrik Hanche Hafskjold i 30 min.), Jørgen Lindum Røine (Steffen Magnar Bråthen i 30 min.), Sander Aune Braathe, Mads Dyrseth- Mustafa Kivrak, Erik Halvorsen (Oscar Holmen i 30 min), Eirik Kaldheim (Lukas Lewe Dukazin i 30 min.), Marius Christensen (Petter Kobberstad i 60 min.)- Aleksander Holmen (Joakim Hermansen i 30 min.), Andreas Andreassen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift