Tasta IL er blitt NFF Kvalitetsklubb! - Utnevnelse søndag 25.februar kl. 1600

Det er med stor glede at vi kan melde at Tasta IL nå er blitt NFF Kvalitetsklubb. Søndag 25.februar vil dette markeres med besøk fra NFF Rogaland kl. 16.00 på Stemmen.

Tasta Il har de siste år vært opptatt med å utvikle og dokumentere gode rutiner på de viktigste områder innen det å drive en moderne fotball-klubb.  - Kvalitetsklubb-prosjektet har vært omfattende og viktig for at vi skal være sikre på at Tasta IL er et trygt og godt sted å sende sine barn på trening og kamp, sier formann Rune Sævik i en kommentar. - Vi er stolte og glade for at klubben nå er godkjent, og vi håper på at mange vil komme på Stemmen søndag 25.februar og feire sammen med oss, fortsetter han.

Som et symbol på at Tasta IL nå er en Kvalitetsklubb vil klubben bli overrakt flagg og skilt fra representanter fra NFF Rogaland denne dagen. Utenom selve overrekkelsen vil Tasta IL også åpne den nye 3èr bingen som klubben fikk i gave fra Tor Jan Førland i forbindelse med hans 75-års dag i fjor høst.

Tasta har skiftet utstyrsleverandør fra Umbro til Macron - og denne søndagen vil det også bli anledning til å se på/bestille utstyr fra vår nye leverandør - til ekstra gode priser denne dagen.

Tasta A-lag vil avslutte markeringen av dagen med treningskamp mot Hinna kl. 1800. Vi håper å se mange glade Tasta jenter og gutter på Stemmen!

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift