NM-medaljer og sterke plasseringer til Trondhjems i helga

Det ble flere medaljer og sterke plasseringer til Trondhjems Skiskyttere under NM-helga på Simostranda. Vi gratulerer alle med fantastisk innsats!

Stafettdagen søndag ble det medaljer til Trondhjems i både M17-18 og M17-21:

På fjerdeetappen for Sør-Trøndelag lag 1 gikk Eivind Bogen Brurok inn til stafettgull og beste etappetid i M17-18. Gratulerer!
I M17-21 gikk Jonas Bogen Øye åpningsetappen og la et godt grunnlag. Vegar Selnæs sørget for seier da han rykket fra konkurrentene på siste etappe og suste inn til NM-bronse. Gratulerer til begge!

På fellesstarten fredag gikk Tora Eid Løvås inn til en knallsterk tredjeplass og NM-bronse etter 19 treff i K19. Gratulerer!
Her fikk Andreas Dahlø Værnes femteplass i DNB-cup for M senior og Vegar Selnæs fikk NM-sjuendeplass i M20-21. Gratulerer til begge!

På sprinten lørdag gjentok Vegar plasseringen - en imponerende prestasjon som førsteårs i 20-21-årsklassen. Gratulerer!

Ellers var det god innsats av alle 11 Trondhjems-utøvere som deltok på helgas NM for junior og norgescup for både junior og senior. Takk til både dem og et alltid engasert og tilretteleggende støtteapparat (les: foreldre) for en glimrende NM- og NC-helg på den flotte arenaen på Simostranda.

Se resultatlister fra alle NM-dagene her

Tora gikk inn til bronse på fellesstart i K19

Vegar Selnæs tok sjuendeplass i M20-21 på både fellesstart og sprint.

Stafettgull på Sør-Trøndelag lag 1 i M17-18. Trondhjems Eivind Bogen Brurok (med startnummer) sikret seieren med en knallsterk sisteetappe.

Vegar Selnæs (t.v.) sikret stafettgull med tidenes rykk i M17-21. Jonas Bogen Øye (t.h.) la grunnlaget for seieren på førsteetappen.

Her får Tora (t.h.) sin NM-medalje for tredjeplassen på fellesstart.

Samarbeidspartnere

Hovedsponsor

Sponsorer

Sosiale medier

Påmelding renn

Saupstad skistadion

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift