A-laget tar opp tre hospitanter

Det spirer og gror i Kil sin ungdomsavdeling. I februar skal juniorspillerne Ørjan Eide, Otto Dybdahl og Carl Bastian Eriksen hospitere på A-laget. I tillegg hospiterer Erlend Sund, som har vært der siden sesongslutt i fjor.

Ørjan Eide er 19 år og siste års juniorspiller. Han har fire A-lags kamper bak seg fra 2016 sesongen, så nivået er ikke helt nytt for han. Ørjan er en anvendelig spiller som kan bekle mange posisjoner, men har de siste sesongene hovedsakelig spilt back. Han er et arbeidsjern med mye innsats og en god fot.

Carl Bastian Eriksen er 17 år, første års juniorspiller og er den eneste av de tre som ikke har spilt seniorfotball. Han er spiss med gode allround egenskaper. Carl Bastian har hatt en god utvikling de siste årene, noe som gir han denne muligheten nå.

Otto Dybdahl er 16 år og første års juniorspiller, men har allerede flere seniorkamper bak seg. I høst debuterte han i 5. divisjon for Kil 2. Otto er indreløper med god løpskraft, flink til å lese spillet og til å spille lagkameratene i gode posisjoner.

Det er juniortrener Roger Skulstad Johannessen som har ansvaret for de som skal ta det siste steget. Nå var det disse tre han følte var modne nok for å vise seg frem for trenerteamet Ståle Hetland og Christopher Alcock. Roger er fornøyd med den troppen han nå har å jobbe med, og ser ikke bort ifra at flere unge kan få muligheten til å hospitere på A-laget senere. Det er opp til spillerne, sier Roger.

I første omgang skal de tre hospitantene trene med A-laget hver onsdag i februar. Etter det tar vi en evaluering. Det er mange gode unge spillere i Kopervik, vi holder et øye med alle. I tillegg til å ha dialog med Roger, ser både jeg og Ståle det vi kan av treninger og kamper i avdelingen, avslutter trener Christopher Alcock.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift