Sponsorpolicy for Sandnes Ulfs barne- og ungdomsavdeling

Sandnes Ulf er i den heldige situasjon at foreldre og foresatte ofte kan bidra med sponsormidler til ulike lag i breddeavdelingen.

Vi er veldig takknemmelige for dette, samtidig som det er viktig for oss å informere om at vi har mange bedrifter som bidrar i vårt prioriterte partnerkonsept. I disse avtalene ligger det ulike krav og forpliktelser til profilering og konkurransesituasjon for verdier på nærmere 14 millioner kroner

 

For at vi skal unngå misforståelser og usikkerhet om avtaler gjelder følgende regler:

1. Alle forespørsler fra firma og selskap om profilering på draktsett, overtrekksdrakter, gensere, t-skjorter etc. må forhåndgodkjennes fra klubbens markedsavdeling.

2. Noen profileringsflater er reservert til klubbens større sponsorer og dermed utilgjengelige for egne lag/alderstrinnsponsorer, deriblant klubbens spillerdrakter. NB! Her er alle inviterte til å forhandle profilering på spillerdrakter til hele bredden. Dette gjøres da også hos markedsavdelingen.

3. Sandnes Ulf har utstyrsavtale med MACRON, og alt utstyr som kjøpes skal være i dette merket. Unntak skal godkjennes av markedsavdelingen.

 

Kontakt markedsavdelingen v/ Einar Auestad på ETA@sandnesulf.no for mer info.

 

Sandnes den 31.01.2018

 

 

Økonomi

 
Medlemskontingent 2018
Ubetalt beløp: 29700
Ubetalt antall: 17
Betalt beløp: 1143300
Betalt antall: 659
 

Viktig info

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift