Ull/Kisa herjet med VIF

Søndagens hjemmekamp mot VIF ble grei skuring

Ull/Kisa herjet med VIF

– og 2. plassen i 1. div er igjen vår

Nyopprykkede Ull/Kisa har vært årets store overraskelse i 1. div innebandy for herrer og ligger etter søndagens kamp på 2. plass etter suverene og ubeseirede NOR 92. VIF ble slått hele 13-4.

VIF kom til Jessheim på søndagskamp og siden de to tidligere møtene lagene imellom endte med en seier til hvert lag var det mye spenning og forventninger under oppvarmingen. Nettopp at Ullsokningene klarte å holde et høyt fokus og tenningsnivå under oppvarmingen mener spillende trener Jakob Søderstrøm var nøkkelen til seier i dag. Dag Lindskog som vant dagens bestemannspris sier det på en god måte; «Vi sprekker den berømte ballongen tidlig i 1. periode og der hvor vi var tente - var VIF på hæla. Det utnyttet vi og scoret hele 7 ganger før det var pause».

Kaptein Jonatan Melander trekker frem at i tillegg til mange dyktige utespillere gjør keeper Bendik Fjellstad en kanonkamp i mål. Ull/Kisa vant skuddstatistikken 14 – 7 i 1. periode og mens Bendik reddet samtlige skudd så var VIF sin keeper noe mer uheldig og slapp inn hvert andre Ull/Kisa skudd. Dermed er i realiteten matchen avgjort før den er halvspilt.

Ull/Kisa laget blir bare bedre og bedre etter hvert som sesongen utvikler seg og de når stadig nye mål. I dagens kamp klarer laget å utnytte at man er 13 utespillere som bidrar aktivt med gjennom hele kampen hvilket spillende trener Jakob Søderstrøm synes er veldig kult og viktig å bygge på for neste sesong. Sympatiske Søderstrøm viser videre til at Jostein Finberg som scoret lagets 100 mål denne sesongen er en av juniorene som får muligheten sammen med andre erfarne spillere. Hele 8 av Ull/Kisa spillere noterte seg for mål i dag og dette beviser bredden som trener Søderstrøm har klart å komponere.

Neste match er søndag 11.02.18 mot Lillestrøm som Ull/Kisa fremdeles har til gode å ta poeng fra så den blir utrolig viktig og spennende. Vinneren av den matchen vil nok ende opp som 1. div nest beste lag i sesongen 2017/2018.

 

Tim A. Holmvik, 28.01.2018

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift