KM helg på Røtterudmoen

Fantastisk innsats og meget gode resultater

Helgen 27-28. januar var det det KM for Akershus Skikrets på Røtterudmoen skistadion. Åsen IL og Gjerdrum IL hadde gått sammen om å arrangere KM normal og KM lang. Nesten 15 løpere fra Skigruppa valgte å gi alt i de tøffe løypen på Røtterudmoen.

Lørdag var det KM normal - klassisk stil. Flere bratte motbakker gjorde dette til en real kraftanstrengelse og mange gikk helt i kjelleren. Mange gode resultater blant annet Ola i G11 på 2. plass, Iver i G14 på 3. plass, Tiril i J14 på 5. plass, Henrik på 5. plass i G12. I J13 kom Marte på 4. plass, Pernille på 5. plass og Henriette på 7. plass. 

Fristil og fellesstart for 13-årsklassen og eldre. Mange synes det er enda litt mer spennende med fellesstart og gruer seg litt ekstra. I tillegg var distanse litt lengre enn vanlig. Noen opplevde opptil flere fall mens andre var heldig og klarte å komme seg langt frem i feltet. Også søndagen var det flotte resultater på flere - blant annet Iver i G14 på 4. plass, Emilie på 10. plass i J14, Marte på 7. plass i J13, Henrik på 5. plass G12, Ola på 2. plass i G11.

Vi gratulerer alle med meget god innsats og supre resultater.

Mer informasjon finner dere her

 

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift