Thon Hotel Nordlys forlenger sponsoravtale

Thon Hotel Nordlys og IK Junkeren har signert ny sponsoravtale som innebærer at Thon Hotel Nordlys blir sponsor i minimum 3 år fremover.

Thon Hotel Nordlys og IK Junkeren har signert en ny sponsoravtale som innebærer at Thon Hotel Nordlys blir sponsor i minimum 3 år fremover.

Vi er svært glad for å tilknytte oss Thon Hotel som vil bidra med å skape aktivitet for barn og unge. Thon Hotel vil i stor grad være synlig under klubbens arrangementer, da især Hestehoven 3v3 Cup og Hestehoven Håndball Cup.

Thon Hotel passer oss bra i forhold til profil og lokalt engasjement. I tillegg til sponsoravtalen har de nylig blitt med som stolt Verditransport Ambassadør som skal fremme barns synlighet i trafikken. Vi håper og tror at vi skal klare å generere økt trafikk til Thon Hotel Nordlys fremover gjennom samarbeidet, sier Runar Bo Eriksen.

Thon Hotel Nordlys er opptatt av breddeidretten og Junkeren er en flott klubb med sterkt fokus på akkurat dette. Vi er stolte av å være med på å løfte IK Junkeren, avslutter Direktør for Thon Hotel Nordlys Kine H. Willumsen.

Thon Hotel Nordlys ligger ved småbåthavnen og moloen i Bodø. Hotellet tilbyr overnatting i 147 rom, restaurant og konferanseavdeling med kapasitet til 350 personer.

Samarbeidspartnere

 

Sosiale medier

Samarbeidspartnere

Sosiale medier

Gi oss din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift