Klubbdommerkurs

Flaktveit trenger flere dommere.

Hei

Klubben trenger flere klubbdommere på fotballsiden.

Målgruppe Medlemmer i klubber som ikke har erfaring med dømming og kampledelse. Dette kan være spillere, trenere, ledere, foreldre eller andre ungdommer/voksne. En klubbdommer bør har fylt 12 år for å lede kamper i barnefotballen, dog med en aldersforskjell (2-3 år) på de som spiller.

Målet med kurset Hovedmålet er å gi deltakere gode holdninger og grunnleggende kunnskaper i spillereglene for 7-er og 5-er fotball, slik at disse kan bli klubbdommere som primært kan dømme 7-er og 5-er kamper i barnefotballen i egen klubb.

Hva er en klubbdommer? Klubbdommerkurset er 1. trinn i dommerutdanningen. En klubbdommer vil etter gjennomført kurs være kvalifisert for å dømme 7-er og 5-er fotball, primært i barnefotballen i egen klubb. Veiledes og følges opp gjennom egen klubb.

Kurset gjelder i hovedsak fra barn som er 12-13 år og oppover. Om de er yngre bør de være moden for alderen.

Kamper i 5er og 7er fotball honoreres med 100,- og 130,- per kamp av klubben. Så er kan guttene og jentene tjene litt lommepenger. I tillegg prøver vi å lage til 1-2 sosiale kvelder per sesong.

Kampdager er fortrinnsvis tirsdag, torsdag og noen lørdagskamper. Tidspunkter som regel fra kl 17 i ukedager og formiddag lørdag. Man velger selv hvilke kamper man kan ta, og bytter internt med andre om det ikke passer.

Både undertegnende og Mathias skal følge opp dem som ønsker for videre utvikling. Fra 15 års alderen kan de som ønsker ta rekrutteringsdommerkurs slik at man kan dømme 9er og 11er fotball.

Meld interesse på epost: roybog@hotmail.com. Kursdato og tidspunkt kommer seinere, høy sannsynlig engang i feb/mars.

Legg ved tlf nr og navn. :)

Har dere noen spørsmål så ta kontakt på epost eller tlf 97167457.

Mvh

Roy Bogetveit
Dommerkontakt FIK

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift