Alt kan skje i jentebandy - Ullevåljenter til Superbowl!

31. januar reiser Stine Pedersen, Martine Bakken, Nora Bergersen og Pia Sundby Indrevoll til USA for å spille bandy mot det amerikanske damelandslaget med SuperBowl-komiteen som tilskuere!

De fire jentene våre spiller i dameserien på et samarbeidslag med Ready. En av spillerne på dette laget hadde annenklasse-vgs-utveksling i Minneapolis. Dette er det eneste stedet i USA med bandybane (Roseville Oval), og Linnea fikk spille med de amerikanske damene. I fjor var de på besøk i Norge med Ready som vertsskap, og spilte på Bergbanen.

Rett før jul fikk Linnea og faren en morsom henvendelse om å sende spillere til Minneapolis for å spille på et "Team Rest of the World». Det hele er et ledd i oppkjøringen til Super Bowl som går 4. Februar på U.S. Bank Stadium i Minneapolis. The Roseville Oval er valgt ut som "Media center". Katie Swor, lagleder USA Women, har fått hele Super Bowl Committee til "The Oval" i Roseville (dvs der det var dame VM i 2016) og det blir naturlig nok en del mediedekning rundt dette. I tillegg til 11 spillere fra Ready/Ullevål damelag, blir det med tre amerikanske og en svensk spiller, de spiller to kamper mot USA Women (som Norge slo i VM i Chengde nettopp).

Første post på programmet, er «BoldMedia Event» med intervjuer og «on-ice bandy demonstration» - bare å brushe opp engelsken – det er jo ikke så mange pressekonferanser i norsk bandy så dette er de ikke vant til …. Det er også en bankett og SuperBowl Party.

Jentene bor hjemme hos vertsfamilier. Stig Pedersen har familie der borte, så han har ordnet bosted til jentene og blir med bort. Noen andre foreldre sjekket mulighetene til å være med, men 95 000 for tre hotellnetter ble litt mye … Du bestiller ikke i siste liten til SuperBowl!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift