Seier i treningskampen

Som forberedelse til sesongavslutningen tok Ullevål imot Øvrevoll/Hosle til kamp onsdag 24. januar. Kampen endte med seier 9-2 (3-1).

Et uvanlig mildvær slo til på onsdagskvelden, og isen på Bergbanen var våt og ble fort oppgått. Det første kvarteret var det mulig å spille langs isen, mens etter det ble det i større grad lyrebandy. I dette første kvarteret var det mer eller mindre bare Ullevål som hadde ball, og etter kun to minutter kunne Martin Killingmo sette inn 1-0 for vertene. Da 6 minutter var spilt doblet Killingmo til 2-0, og ikke lenge etterpå la Martin Killingmo på til 3-0, med et hat-trick på snaue kvarteret. Etter dette ble isen vanskeligere, og istedenfor å legge om, fortsatte Ullevål å spille langs isen, som noen ganger førte til en litt vel høy risiko. Erik Meier kom gjennom midt i omgangen og smalt ballen til side for keeperen, men ballen gikk gjennom et hull i mål, dermed dømte dommeren utkast fra ØHILs keeper. Rett før pause fikk ØHIL et frislag som bortelaget omsatte til mål. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 3-1.

I andre omgang, som i første, fikk Ullevål en god start, og helt i starten la Ullevål på til 4-1. Deretter skjedde det ikke stort, før ØHIL fikk spilt en mann gjennom, som alene med keeper ikke gjorde noen feil, og det ble 4-2. Like etterpå gikk Ullevål opp til 5-2 på corner ved Laurits Sørensen. Deretter svingte kampen litt, men mens ØHIL var unøyaktige i sitt angrepsspill, hadde Ullevål tidvis noen mønsterangrep som resulterte i mål. Ullevål vant til slutt kampen 9-2, og det kunne fort blitt mer.

Ullevåls mål/assist:

Erik Meier 1/3

Martin Killingmo 3/0

Jonas Gaare 2/1

Rickard Geiborg 0/2

Laurits Sørensen 1/0

Fredrik Løland 1/0

Mehol Stenersen 1/0

Theo Houck 0/1

Høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

starter 28.august.

Ukeplan finner du her.

Velkommen til trening i uke 34-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift