«Hjernen min frøs til is og jeg trodde jeg skulle miste tærne!»

10 jenter/damer i alderen 13-50 år fra NCF Region Øst har vært på samling på Geilo.

Vi har trent hardt og blitt skikkelig svett på ryggen i helga, men jammen har vi frosset endel også. Enten fordi vi hadde for tynne såler i skoa, lue som ikke var tjukk nok, eller det trakk fra vinduet så vi frøs på øra om natta. Som kjent, lærer man av det man gjør, og denne helga har vi lært mye om både trening, mat og påkledning.

«Løpe på truger i løssnø i nedoverbakkene, var det morsomste!»
«Jeg syns langtur oppå fjellet var skikkelig digg»
«Veldig god mat»
«Skikkelig bra gjeng»
«Alt var gøy!»

Vi noterer tilbakemeldinger i høyt tempo, både det som var bra og det som kan gjøres enda bedre. «Kan vi gjøre de intervalldragene litt kortere og morsommere neste år?» Selvfølgelig kan vi det! «Kan vi spise middag litt tidligere, så vi kan legge oss før?» Tja, det spørs om vi får gjennomført et trangt program, da. Skulle hatt en hel uke! Vi er altså allerede i gang med å planlegge neste års tur, for dette vil vi gjøre til neste år også.

10 jenter/damer i alderen 13-50 år fra NCF Region Øst, har vært på samling på Geilo for å trene sammen med Nina Gässler og www.geilo-aktiv.com. I år som i fjor, tok vi toget til Geilo, og tradisjonen tro, dro vi rett på første fatbikeøkt i barnebakken.

Sirkelsykling i motbakke er god teknikkøving, og for de som aldri har sittet på en fatbike før, ble det en brutal start, men latteren sitter løst når vi velter, og jubelen stiger til værs når vi vinner en uhøytidlig stafett.

I tillegg til fatbikesykling på endeløse, hardpakkede skiløyper (nei, vi ødela ingen skispor og ingen skiløpere var sure) i høgfjellet, stod det truger på programmet. Trugetrasking i løssnø er god styrketrening for syklelår. Turen gikk gjennom Trollskogen, som har fått sitt navn fordi den er full av dype hull med troll i. Det var noen jenter som forsvant ned i dypet, men heldigvis klarte vi å trekke dem opp igjen. Å løpe ned igjen med knall og fall, var et høydepunkt, og det var ikke fritt for høye hviiin og hyl og skrik. Vi kan regne med at trollene har trukket seg tilbake for en stund.

Det hele ble toppet med en knallhard intervalløkt i spinningsalen på Vestlia Resort sin SPA avdeling med Nina som kyndig instruktør, og stivfrosne tær og ører tinte fort opp. «Beste spinningøkta jeg har hatt!»  «God trener!» «Flott opplegg!». Det er med andre ord ingen tvil om at Nina kan vente seg besøk til neste år også!

Tekst og foto: Anne-Lise Katle

 

Hva trener ACKere?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift