Gr 13-14 år - Treningsplan for uke 4

Denne uka blir det trening tirsdag fra Nilsbyen (klassisk) og onsdag styrke fra Dalgård, men denne gangen UTE! NB! Kl 18 på onsdag! Torsdag er det poengrenn. Les mer ....

Trening som vanlig fra Nilsbyen på tirsdag. Onsdag ønsker imidlertid Øystein å ta styrketreninga ute. Alle må derfor stille i vanlige treningsklær som dere gjør på skitreningene og med joggesko/gore-tex sko. Viktig å ta på ullsokker.

Torsdag er det poengrenn i klassisk stil i Nilsbyen. Dere finner link til påmelding under en egen nyhet på hjemmesiden.Dette er et uhøytidelig klubbrenn hvor alle oppfordres til å stille.

4
Tir23.janSki - klassisk Teknikk diagonalgang (sprinttrening) Nilsbyen kl 18Torbjørn
Ons24.janStyrketreningUTE!Dalgård skole kl 18Øystein
Tors24.janPoengrenn. klassisk Nilsbyen kl 18 

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Live-kamera Granåsen

Trykk her

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift