Fredriksten Cup i Halden

Halden inviterte til brytestevne for alle, og treningssamling for ungdomsbryterne 12-14.januar. Kolbotn hadde 13 brytere på matta, og tok godt for seg av medaljene.

Hermund Ophaug, Victor Grøneng, Marius Dalsbotten, Sofia Aak, Julie Dalsbotten og Vilde Ladstein stile på NBF's breddesamling i Halden, med trening fredag kveld og søndag. Lørdag deltok de på brytestevene.

I de yngste klassene stilte Stepan Misko (Bryteskole gutt, 41 kg) som fikk tre kamper og Kaisa Myhren-Jacobsen (Knøtter piker, 33 kg) som fikk to kamper. Anastasia Misko stod for dagens gjennombrudd; på sitt andre stevne ble hun flyttet fra nybegynner til P12 og gjorde glitrende innsats i sin kamp som hun vant på fall.

De eldre jentenes grupper ble på grunn av liten deltakelse satt sammen slik at resultatene ikke er spesielt representative.  Uansett var det full innsats og gode prestasjoner. Her gikk Vilde Ladstein og Sofia Aak i Junior kvinner 62 kg med tre kamper hver og Julie Dalsbotten i Junior Kvinner 57 kg, med tre kamper.

I gutteklassene var det bra deltakelse. i G12, 33 kg gikk Anzor Musaev av med seieren etter gode kamper med fire fallseiere. Marin Aak ble nummer 6 i samme klasse etter en seier og tre tap. I 37 kg klassen vant Malik Sandek en og tapte en kamp i sin pulje. Det ble derfor bronsekamp der  Malik imponerte og vant. Aneas Kjelland-Hysvær i 47 kg hadde fire kamper i sin vekt. To tap og en fallseier gav Aneas plasseringskamp, og en 6.plass.

I G15 stile Victor Grøneng i 52 kg. Han fikk først et tap, men deretter tre seiere, og en kamp om bronsen. En småsyk Victor viste god innsats og vant denne kampen. Marius Dalsbotten i 62 kg brøt igjen imponerende og vant alle sine tre innledene kamper på teknisk, og finale på poeng.

Hermund Ophaug vant sin klasse Ungdom Menn 65 kg etter to seire på teknisk og finale på poeng.

Malik nr 3Marius nr 1Hermund nr 1Victor nr 3Vilde nr 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift