Ullevåls siste kamper

Ullevål har siden andre juledag spilt fire kamper, alle har dessverre endt med tap

Andre juledag dro Ullevål til Gressbanen for å møte Ready. Det regnet mye, og banen var dekket av et tykt lag med vann. Som et resultat av dette, liknet kampen som ble spilt veldig lite på bandy, likevel ble det kamp. Ullevål klarte ikke å vinne duellene, det var en lite engasjert gjeng med spillere som entret banen. Dermed kunne Ready gjøre som de ville, de vant kampen enkelt 5-1, Jonas Gaare scoret Ullevåls mål.

Neste kamp var en betydelig bedre forestilling, Ullevål møtte Drammen hjemme på Bergbanen 29. desember, og måtte også her dessverre gå av banen med null poeng. Til pause ledet Ullevål 2-1. Jesper Sagen scoret på corner etter pasning fra Sondre Hammerstad, og Jonatan Wiede spilte fram Jonas Gaare som scoret rett før pause. Dette var en ledelse som var noe mot spillets gang, men i andre omgang hadde Ullevål flere store sjanser, som man ikke klarte å omsette i mål. Isteden fikk Drammen gå opp til 3-2. Deretter utliknet Ullevål, men på slutten fikk Drammen noen enkle mål, som vippet kampen i deres favør. Det endte med et 5-3 tap.

Mot Mjøndalen 3. Januar sto Ullevål for sesongens dårligste prestasjon, og et sviende 11-0 tap hjemme mot Mjøndalen. Her var hele laget rett og slett ikke på fra start, og mer enn det er det ikke å skrive hjem om. Mjøndalen spilte for all del god bandy, men Ullevål bidro sterkt til å gjøre sifrene så stygge som de ble.

Siste kamp ble spilt borte mot Ullern, under fantastiske forhold. Ullern kom best i gang, og hadde mest ball og sjanser i starten av kampen. Etter hvert ble Ullevål også med, og skapte blant annet mange cornere i løpet av første omgang. To av disse ble lekkert ekspedert opp i nettaket av Laurits Sørensen. Til Pause lå Ullevål under 3-2. Etter pausen ble kampbildet stadig mer preget av overganger, og Ullevål fikk skikkelig dreis på angrepsspillet utover omgangen. Ullern scoret mål etter et innspill som mange Ullevålspillere mente var offside, dessuten fikk de tildelt en tvilsom straffe som de satt i mål. Jesper Sagen ble felt i straffefeltet og satte selv straffen i mål, til side for keeperen. Til slutt vant Ullern 6-3 i en kamp der Ullevål følte at man i enkelte situasjoner hadde uflaks. Likevel viser Ullevål god innsats og lagmoral. At det er samme lag som spilte mot Mjøndalen for en halv uke siden er vanskelig å forstå.  

Neste kamp er mot Stabæk på Plassen søndag 14. januar.

Høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

starter 28.august.

Ukeplan finner du her.

Velkommen til trening i uke 34-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift