Medlemskontingent 2018

Utsending av medlemskontingenten for 2018 er nå rett rundt hjørnet og klubben er avhengig av at personopplysningene vi har på dere stemmer slik at fakturaen kommer riktig frem. Klubben vil i år også sende denne fakturaen ut på VIPPS så derfor må dere sjekke at mobil og mail er korrekt. Les mer...

Nå kan DBK tilby medlemmene fakturering via «Vipps Faktura» i tillegg til dagens valg med innlogging i nettbank og 15-sifret KID-nummer. Dette er første steg i å gjøre det enklere å betale som medlem i DBK. DnB har laget en kort filmsnutt som forteller hva Vipps faktura er. Denne videoen kan du se her: 

Slik sjekker du dine personopplysninger

  1. Åpne www.dbk.no i en nettleser, fortrinnsvis Google Chrome, Safari eller lignende (NB. Internet Explorer fungerer dårligst av alle nettleserne)
  2. Klikk på Logg Inn  og fyll inn ditt brukernavn og passord. Hvis det fungerte, hopp til Step 5.
  3. Husker du ikke passordet? Trykk på glemt eller mangler passord. Fyll inn din epostadresse som du bruker til personlige formål.
  4. Sjekk din inbox. Hvis ikke mailen kom fram, se i Spam/Søppel filteret. Hvis ikke mail ligger der, kontakt webansvarlig: christian.bye.moller@ebnett.no for å få oppdatert vår database med korrekt epostadresse
  5. Fra Min Side, velg Personalia
  6. Sjekk dine personopplysninger og trykk Lagre

 

Mvh
Christian Bye Møller (DBK Web)

Samarbeidspartner

Følg oss på sosiale medier!

Gi oss din støtte!

Min Idrett

Den du er, er bra nok for oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift