Iver Westerlund tilbake til Blink.

2001-mod med solid utvikling i RBK.

 

Iver vender hjem

Iver Nordmeland Westerlund (16) er tilbake i Stjørdals-Blink Fotball. Han takker samtidig nei til videre spill i Rosenborg BK.

-Jeg har fått et meget godt inntrykk av det som skjer her i Stjørdals-Blink nå og ønsker ta del i det, sier mørkluggen som fikk tilbud om spill i RBK etter 2015-sesongen (som 14-åring) og dro dit. Han har hatt betydelig sportslig fremgang de to foregående sesongene.

Med etablering av rekruttgruppe-satsingen i Stjørdals-Blink Fotball kombinert med mulighet for hospitering på Blinks A-lagsøkter, konkluderer Iver med at det beste for hans videre utvikling, er retur til Stjørdals-Blink Fotball.  Han var forespeilet plass videre i RBK i 2018, men tok selv kontakt med Blink med ønske om overgang.

2001-modellen Iver er i dag elev ved spissa fotballtilbud på Strinda vg.skole. Iver N.Westerlund vil bli del av rekruttgruppa og i tillegg hospitere regelmessig med A-laget. Hans personlige ambisjon for 2018 er å spille seg inn på A-laget i løpet av sesongen.

Hør hans egne betraktninger rundt klubbskiftet:

Hovedtrener for rekruttsatsingen i Stjørdals-Blink Fotball, Bjarne Kristoffersen, sier dette er strålende nyheter:

-Jeg har forventninger om at Iver blir en referansespiller hos oss. Det er fantastisk at så talentfulle spillere synes de får utfordringene de ønsker, her i Stjørdals-Blink Fotball.

-Iver har alt det vi ønsker å se i lokale spillere: han er herifra, har topp holdninger, han har jobba for å komme dit han er i dag. Ikke minst er han en ålreit gutt. Slike typer kommer lengst til slutt. Jeg gleder med til å jobbe med ham. Så blir det også spennende å se hvordan han tar nivået på A-laget. Tror en del blir positivt overraska.  

-Jeg har kjent Iver nært sagt fra han ble født, så også personlig synes jeg dette er skikkelig moro, smiler Bjarne Kristoffersen. Den mangeårige Blink-midtstopper og A-lagskaptein Kristoffersen beskriver Iver som spiller slik:

-En gutt med stor arbeidskapasitet i forhold til fysikk, han er god teknisk, bra pasningsfot og driv med ball. En god sentral midtbanespiller som plukker opp defensivt og styrer spillet offensivt.  

PS: Iver N.Westerlund var sammen med lagkamerat Henrik Fiskvik med som hospitant på A-lagsøkt allerede i 2014, da begge var kun 13 år gamle. I arkivet finner vi dette intervjuet fra 4.juni 2014:

 

Stjørdals-Blink Fotball har fortsatt en rekke spillere i RBKs aldersbestemte avdeling: Jesper Tromsdal, Robin Skrogstad, Franklin Daddys Boy, Robert Williams og Markus L. Sørvik (også ex. Varden). På seniorsiden er Mats Lillebo (opprinnelig Fram-gutt), Jakob Tromsdal, Glenn Walker (også ex. Remyra) og Marius Augdal (Nybrott i yngre år) nå i Ranheims eliteseriestall i 2018, likeså meråkerbygg, men flerårig Blink-spiller, Simen R.Sandmæl.

Sosiale medier

@blinkfotball

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift