Kyrre Riis nominert til frivillighetsprisen

Kyrre Riis fra Kolbotn idrettslags Basketgruppe er nominert til Oppegård kommunes frivillighetspris. Vi gratulerer med nominasjonen

Stopp Støyen ved Helge Marstrander (f.v.), Kyrre Riis i Kolbotn Basket og Stål Rune Jensen i Oppegård ILs tilrettelagte gruppe, er alle nominerte til en av de gjeveste og mest høythengende priser her i kommunen, nemlig Frivillighetsprisen.

Basket-bauta

Kyrre Riis har i over 20 år fungert som leder av Kolbotn IL Basket, og har i disse tiårene vært en bauta innenfor miljøet. Han stiller opp ved kamper og turneringer, jobber for inkludering i idretten og for å få medlemmer til å ta leder-, dommer- og trenerkurs.

Alle i basket-miljøet vet hvem Riis er, selv om de kanskje til og med ikke har sett ham. Spør du hvem som helst i basketmiljøet, så er dette en mann de kjenner og setter pris på.

– Uten frivillighet ville ikke samfunnet vært slik det er i dag. Norge er bygget på dugnad og frivillighet. Selv hadde jeg aldri drevet med ballidrett før jeg ble lokket inn i basketmiljøet som foreldrekontakt. Siden har det vært utallige timer, en verdt hver eneste en av dem, sier han.

Riis ble forøvrig også nylig tildelt Akershus idrettskrets (AIK) frivillighetspris for 2016, en pris han fikk i konkurranse med 240.000 medlemmer fra 670 idrettslag.

NOMINERTE: Kyrre Riis (f.v.), Helge Marsstrander og Stopp Støyen, samt Stål Rune Jensen.Bilde: Anders Nordheim Dahl

Utdeling

Frivillighetsprisen skal deles ut senere i januar under Ordførerens Hedring 30 januar 2018. Inntil da blir spenningen stor om hvem som vinner, skjønt, det er vanskelig å sette en endelig vinner i en slik prisutdeling, hvor de nominerte favner så bredt.

Felles for alle er ønsket om å bidra for andre, og gleden man ser i andre etter sin egen innsats.

– Til syvende og sist handler dette om å bidra til det store fellesskapet, og vi håper at frivilligheten fortsatt vil stå sterkt også i fremtiden. Uten frivilligheten har vi tapt så mye, sier Kyrre Riis, og får anerkjennende nikk fra de andre nominerte.

Uansett hvem som stikker av med selve prisen, er dette folk vi skal være stolte av. Dette er våre forbilder, og de er alle verdige vinnere av prisen når den tid kommer.

Les mer i Oppegård avis: http://www.oavis.no/artikler/nyheter-de-er-arets-n...

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift