Lars Ramstad til Blink

Erfaren ledertype.

 

Lars Ramstad til Blink

-En ny, viktig brikke i A-stallen 2018 falt på plass i dag, 3.jan, med signaturen til Lars Ramstad, forteller sportslig leder A-lag, Håvard Fuglem.

-Spillerstallen er ikke komplett enda, men vi er veldig fornøyd med å få signaturen til Lars Ramstad som kommer fra Strindheim Toppfotball. Lars er en referansespiller som alltid leverer, er bunnsolid defensivt og har stor løpskraft. I nye 2 divisjon er nivået høyt, og det er derfor viktig å ha noen spillere som vet hva dette dreier seg om, og som går foran. At Lars velger å satse ordentlig videre med Stjørdals Blink er utrolig gøy. Til tross for sin "unge" alder på 28, har han rukket å opplevd mye på ulike steder, fortsetter Fuglem.

A-lagsdebuten for Strindheim fikk han i guttealder. Deretter ble det tre sesonger som junior i RBK, før det ble opprykk til 1.div med Ranheim. En halv ses. med Strindheim deretter før fire sesonger i svensk 1.div med Vasalund IF.

Etter fullendte studier signerte Ramstad for Strindheim i 2015 hvor han har vært kaptein.

-Nå blir det altså Stjørdals Blink Fotball i 2 divisjon. Her har vi signert HEL VED... Velkommen til oss, sier Fuglem.

-Magafølelsen sier at dette bli rett for meg, jeg har et godt inntrykk av lag og klubb. Jeg har hatt tett kontakt en periode med Håvard Fuglem og trener Are Tronseth.

Ramstad arbeider som selvstendig naprapat med kontor på Ranheim.

Hva kjennetegner deg som spiller?

-Solid fysikk og duellspill, jeg har vel bra løpskapasitet. Jeg er gjerne med fremover i banen fra backposisjon. Mener jeg er god 1 vs 1 defensivt.

Vi kan for øvrig legge til «kaster langt.» som en av hans spisskompetanser. Det fikk Blink merke i vårkampen på Myra i 2017.

-Jeg har ellers godt med erfaring og håper på å gjøre en god sesong sammen med laget. Tror vi skal klare det. På banen roper jeg ikke så mye, men forsøker heller å gå foran med et godt eksempel med innsats, avslutter Ramstad som har signert toårs-avtale med Stjørdals-Blink Fotball.

Sosiale medier

@blinkfotball

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift