5 GULL TIL BYÅSEN IL I STRINDHEIMSTAFETTEN

Et av de mest tradisjonsrike skirennene i Trøndelag ble arrangert nyttårsaften 31.12.2017. Dette var renn nr. 53 i rekken. Denne gangen også som kretsmesterskap (KM) i stafett for Sør-Trøndelag Skikrets. Her deltok både for verdensmestere, olympiske mestere og yngre utøvere. Den yngste klassen 11-12 år var ikke med KM. Men har det nok like moro for det. Les mer ...

Årets renn gikk under kjempefine snøforhold i Granåsen, og for en gangs skyld ble det benyttet en hel 5 km. Temperaturen var imidlertid litt i kaldeste laget, ca. -15 og litt stigende ut over dagen. Stafetten gikk over 3 etapper med klassisk på første etappe.

Både Johannes Høsflot Klæbo fra Byåsen IL og Petter Northug fra Strindheim Ski deltok. De trakk nok en god del fotografer og journalister.  Spesielt Petter er det stor interesse rundt pga. av en litt trøblete sesongstart.  Da Petter gikk 2.etappe for sitt lag og Johannes 3. etappe for Byåsen IL, ble det ikke den duellen som mange hadde sett fram til.  Byåsen IL ble suveren KM-mester i klassen herrer senior (3x10 km) med Fredrik Riseth, Magnus Moan og Johannes på laget. Byåsens 2. lag kom inn på 4. plass, men fikk KM bronsje da laget foran var fra Nord-Trøndelag.

Videre medaljer til Byåsen IL :

Menn junior :  Gull og sølv

Kvinner junior : Gull

Jenter 13-14 år : Bronsje.  Gutter 15-16 år : Gull og bronsje.  Gutter 13-14 år : Gull.

Dvs. i alt 5 gull, 1 sølv og 3 bronsje. 

Jenter 15-16 år ble den en fin 4.plass, mens i kvinner senior hadde vi med kun et mix-lag som vant klassen, men fikk da ingen KM-medalje denne gang.

Litt trøbbel med tidtakingen og resultatlistene dessverre, i et ellers flott arrangement.

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift