Velkommen til FFO i Varegg Fotball

Varegg Fotballfritidsordning er et tilbud til gutter og jenter fra 2. til 7. klasse. Vi holder til på Mulebanen, hvor vi kan boltre oss på et nydelig, nytt kunstgressdekke.

I 2018 får vi også bruke Norrønahallen i januar og februar om det skulle være dårlig vær.

Varegg FFO tilbys hver tirsdag, torsdag og fredag fra 1330 til 16.00.

Er du interessert? Ta gjerne kontakt med daglig leder Christian Kjosås på mail:
christiankjosas@gmail.com.

Vi ses på Mulebanen!

Info om Varegg Fotballfritidsordning

Fotballfritidsordningen skal være et kvalitetstilbud. Her skal vi ha kvalitet i det vi leverer som instruktører, vi skal vise engasjement og vi skal ha det kjekt i lag. Alt i fra utstyr, kosthold og hygiene, til treninger med godt planlagte økter skal være av god kvalitet. For å lykkes med dette, ønsker vi å få til et samspill med spillere som har gode holdninger og viser ydmykhet i forhold til læring.

FFOen er et tilbud til dem som er glad i fotball og som ønsker å bli bedre fotballspillere. Det er dermed ikke sagt at tilbudet er rettet mot de beste, men de som har mest lyst! Selv om det er en fotballfritidsordning, betyr ikke det at det bare vil bli fotballtrening på banen. Det vil bli både praktiske og teoretiske økter. Vi vil komme innom tema som kosthold og livsstil, motorikk og koordinasjon. Teamspirit og anti-mobbing er noe av det som kan komme opp som tema i løpet av året. Fotballøkter kan være ute på feltet, men også inne foran storskjermen. Vi prioriterer å lære barna om skadeforebygging, og det vil komme opp som et tema både i teori og på treningene. Alle økter starter med en aktivering, slik at kroppen kommer ordentlig i gang før selve fotballaktiviteten.

Priser

1 dag pr uke kr. 700,-
2 dager pr uke kr. 1.300,-
3 dager pr uke kr. 1.600,-

Åpningstider

Vi følger skoleruten. På skolenes fridager, er også FFO stengt.

Maks antall

Vi har en maks kapasitet på 16 barn hver dag. Dette gjør vi for å beholde kvaliteten på alt vi skal gjennomføre – fra leksearbeid til fotballtrening.

Kosthold

Vi legger vekt på å inspirere til sunne og gode holdninger. Da blir det også viktig for oss å motivere til et bra kosthold.

Leksehjelp

Vi ønsker å gi et fotballtilbud som viser at skole og utdanning spiller en avgjørende rolle i alle unge sitt liv. Vi krever like gode holdninger til leksearbeid som til fotballtreningene. Deltar en ikke når en skal gjøre lekser, så deltar en heller ikke på fotballtreningen.

Utstyr

Vi har utstyrsleverandør gjennom Marcron, som i lag med øvrige sponsorer med Sparebanken Vest i spissen hjelper oss med alt nødvendig utstyr for å drifte Fotballfritidsordningen. Deltakerne vil ha felles utstyr, vi skal fremstå som like under treningene på Varegg Fotballfritidsordning.

Følg oss!

Varegg Fotball

Støtt oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift