Telenor Karusellen 2018 - påmelding er åpnet!

RSK-Alpin har gleden av å invitere til Telenor karusellen for jenter og gutter i årsklassene 12 år og yngre i Marikollen. Det første rennet vil foregå i skileik området og de to følgende renn vil gå i den store bakken. RSK-Alpin ønsker gjennom Telenor Karusellen å tilby barna en uformell og variert alpinidrett. Det er ingen spesielle krav til utstyr. Telenor karusellen skal samle de yngre for å ha det gøy, og konkurrere sammen. Alle er invitert, også nye som ikke er medlemmer. Bli med! Det er lagt opp til 3 arrangement i løpet av januar og februar

RSK-Alpin har gleden av å invitere til Telenor karusellen for jenter og gutter i årsklassene 12 år og yngre i Marikollen. Det første rennet vil foregå i skileik området og de to følgende renn vil gå i den store bakken. RSK-Alpin ønsker gjennom Telenor Karusellen å tilby barna en uformell og variert alpinidrett. Det er ingen spesielle krav til utstyr. 

Telenor karusellen skal samle de yngre for å ha det gøy, og konkurrere sammen. Alle er invitert, også nye som ikke er medlemmer. Bli med! Det er lagt opp til 3 arrangement i løpet av januar og februar.

RSK - Alpin arrangerer følgende karusellrenn:

Mandag 8. januar: Slalåm i MK3

Mandag 29. januar: Storslalåm i MK1

Mandag 12. februar: ”Lett” skicross i MK1. Rennet avsluttes med fakkelkjøring i MK1

 

Rennstart: kl. 18.00 alle dager. Startnummer deles ut i klubbhuset fra kl 17.15 og må hentes senest kl 17.45 renndagen.

Premiering: Flotte premier fra Telenor til alle for deltakelse på min. 2 renn. Premieutdeling vil foregå etter rennet 12. februar.

 

Påmelding gjøres via www.deltager.no. Direkte lenke til påmeldingen. Rennavgift er kr. 300,- for alle rennene.

Med vennlig hilsen for Rælingen Skiklubb Alpingruppa

www.rsk.no

 

Rennledere: Ivar Wilhelmsen (mob 911 79 239) og Grethe S. Solberg Mossige (416 48 873)

Ta kontakt om du har spørsmål: race1@rsk.no

Rælingen Skiklubb

Rælingen Skiklubb tilbyr ekte skiglede til alle barn og unge i grenene Alpin, Langrenn og Hopp.

Alle grenene har egne egne grupper og grener innenfor sin idrett. Besøk våre lagsider for å finne ut mer om hver idrett.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift