Ketil og Besnik skal trene G16-1

Ketil Østrem (41) og Besnik Cimili (31) blir trenerduoen som skal ha ansvaret for Vågs G16-1 kommende sesong. I tillegg får de med seg Eirik Offergaard i lederteamet. Sistemann påtar seg rollen som lagleder.

Ketil Østrem er en kjent skikkelse i Våg-miljøet, og har de siste årene innehatt flere roller på både lags- og klubbnivå. Han var for noen år siden fungerende barnekoordinator i klubben, men har de siste årene konsentrert seg om trenerroller rundt ungdomslag - der også sønnen Kristoffer spiller. Kommende sesong får han rollen som hovedtrener for laget.

Makkeren hans, Besnik Cimili, er for noen Vågere et ubeskrevet blad. Men for andre igjen har han allerede rukket å markere seg som en positiv bidragsyter i klubbmiljøet. Med sin fotballspillerbakgrunn fra Finland, og delvis Sverige, meldte han seg til tjeneste for Vågs A-lag før 2017-sesongen. Besnik er ikke like kvikk som han var i sine glansdager, men med sin teknikk og overblikk, i kombinasjon med en omsorg og fotballforståelse for både spillet og sine medspillere (både unge og gamle), har han vært en viktig brikke i Peer Danefelds mannskap gjennom 2017-sesongen. Det blir han også i 2018-sesongen. Han har nemlig bestemt seg for å satse på A-lagsspill i 4. divisjon samtidig som han starter sin trenerkarriere med å tiltre rollen som assistenttrener for Østrem på G16-1 - og på toppen av dette starter på sine første trenerkurs i regi av NFF.

Besnik er daglig leder hos Clas Ohlsson i Sørlandsparken. Som leder for en større arbeidsstokk får han hver dag utfordret sine lederegenskaper.  Bakgrunnen fra fotballen beskriver han som relevant i forhold å få ansatte til å trives, prestere og levere resultater.

-De ansatte må føle seg trygge, men også bli trigget og utfordret for at prestasjonen skal bli god. Det fører også til at butikken går godt, sier den sympastiske kosovoalbaneren som vokste opp i Finland og Sverige.

Nå skal han altså, i tospann med Ketil Østrem og lagleder Eirik Offergaard, prøve å lose G16-1 skuta trygt i havn i 2018.

Velkommen ombord, Besnik!

Generalsponsor

Våg FK på YouTube

Fair Play

Grasrotandelen

 

Våg FK på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift