Seier og uavgjort for Ullevål 2

Ullevål 2 har de siste dagene spilt både mot Drammen 2 og Ready 2, og det endte med henholdsvis seier 11-2(4-1) og uavgjort 3-3(2-1).

Ullevål 2 "lånte" inn fire spillere fra junior/guttelaget til kampen mot Drammen 2, all den tid lørdagskamper gir utfordringer med å stille nok spillere. Det var også disse som i hovedsak gjorde seg bemerket i målprotokollen mot et svakt Drammen 2, og etter 4-1 ved pause, ble annen omgang kun en transportetappe, og seieren ble så stor som 11-2 til slutt.

Mål: Martin Killingmo (3), Noah Houck (3), Simen Schau (2), Theo Houck, Einar Andreassen, Henrik Jacobsen

Assist: Henrik Jacobsen, Theo Houck, Noah Houck, Aleksander Smerkerud, Johan Moe, Simen Schau, Einar Andreassen

Langt jevnere skulle kampen mot tabellnabo Ready 2 bli. Forholdene med tåke og ruglete is gjorde det vanskelig å spille langs isen, så kampen ble preget av mye langballer.

Ullevål åpnet friskest, og Peik Gaare var trygg fra spiss vinkel etter å ha blitt kastet gjennom av keeper Christopher Smerkerud. Begge lag skapte enkelte farligheter, og nærmest for Ullevål var Henrik Jacobsen og Noah Houck alene med keeper, mens Erik Meier traff stolpen etter corner.

Likevel skulle det drøye til fem minutter før pause før Ullevål økte til 2-0. Johan Hansen fyrte av et skudd som Peik Gaare plukket opp rett foran keeper. Gaare påfølgende skudd ble reddet av keeper Markus Thommesen, men på tredje forsøk fikk kaptein Aleksander Smerkerud en grei jobb med å sette returen i nett-taket fra kort avstand. Dessverre klarte Ready å redusere kun minutter senere etter at en retur ble satt inn fra kort hold. Dermed var pauseresultatet 2-1 til Ullevål.

Ullevål økte til 3-1 to minutter etter pause etter nok et målgivende kast fra keeper Christopher Smerkerud. Wilhelm Teisner var iskald alene med keeper, og Ullevål klarte igjen å utnytte Readys uoppmerksomhet.

Nok en gang skulle det bare gå et par minutter før reduseringen var et faktum, og denne gang var det Readys Gisle Linberg som fikk drømmetreff på et frislag rett utenfor ringen. Et nytt kanontreff, denne gang på corner ved Ludvig Platou, sørget for at Ready utlignet til 3-3 med en halvtime igjen å spille.

Begge lag hadde muligheter til å avgjøre kampen, men alt i alt var uavgjort et fair resultat i en jevn kamp under vanskelige spilleforhold. Ullevål 2 tar dermed juleferie på fjerdeplass med 4-1-2 etter halvspilt serie.

Mål: Peik Gaare, Aleksander Smerkerud, Wilhelm Teisner

Assist: Christopher Smerkerud (2), Peik Gaare 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift