Skudenes-talent klar for KIL

Benjamin Mæland fra Skudeneshavn signerte i kveld kontrakt med Kopervik IL sitt A-lag. Det knytter 17-åringen til klubben de to neste sesongene.

Benjamin debuterte på seniornivå allerede som 15 åring, og har de siste sesongene vært en sentral spiller på A-laget til Skudenes UIL i 5. divisjon. Han spiller hovedsakelig sentralt på midtbanen, men kan i tillegg bekle en kantrolle. 17-åringen er en smart spiller, som er flink å gjøre seg spillbar og er kreativ med ball. Han har også de riktige holdningene som klubben er ute etter når det gjelder treningsiver og drivkraften til å bli en bedre fotballspiller.

– Jeg ønsket nye utfordringer på et høyere nivå, og fikk et veldig godt inntrykk av det sportslige opplegget og folkene i klubben, sier en fornøyd Benjamin til Karmøynytt. 

Les saken til Karmøynytt her:
https://hnytt.no/2017/12/18/kopervik-vant-drakamp-erkerivalen-skudenes-talent/

Benjamin holder junioralder i to år til, og kan derfor også benyttes på juniorlaget i eliteserien. Ved siden av fotballen går han andre året idrett på Kopervik VGS.

Sportslig leder Knut Lundberg er veldig fornøyd med å få signert det unge talentet til KIL. 
- Benjamin er en av de mest spennende og talentfulle spillerne her lokalt i sitt årskull. Han har allerede flere sesonger med seniorfotball bak seg. Vi har fulgt han en god stund og tenker at nå er tiden inne for han å ta steget opp en divisjon. Benjamin var ønsket av flere andre klubber, så jeg er veldig fornøyd med at han valgte KIL, avslutter Knut.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift