Steffen er ny hovedtrener på MSA

GIL Fotball er veldig fornøyd med å få på plass Steffen Rasmussen som ny hovedtrener for a-lag herrer, en tvers igjennom Gjerdrums gutt. Han har tidligere vært med rundt a-laget, sittet i sportslig utvalg og har de siste årene trent yngre lag hvor egne barn spiller.

Med hans bakgrunn i klubben så vet han godt hva som er bra, og ikke minst hva klubben må bli bedre på. Derfor er vi overbevist om at med den langsiktige planen som nå legges for seniorfotballen i GIL Fotball at Steffen er rett mann på rett sted og til rett tid. Sportslig leder Stein Bergstrand var en fornøyd mann når avtalen ble signert:

Steffen har alltid hatt, og vil alltid ha et gult og svart hjerte. Det går rett og slett ikke an å treffe på Steffen uten å diskutere noe som har med fotball å gjøre. Engasjementet hans er stort, kompetansen likeså.

Når vi nå er godt i gang med "Prosjekt Flaggskip", så er det veldig gledelig å ha Steffen med på laget. Dialogen med Steffen startet allerede på sensommeren, og vi er helt overbevist om at han er rett person for å lede MSA fremover. Med god støtte fra mange svært erfarne og dyktige ressurspersoner, god backing og involvering fra klubben, så er forholdene lagt til rette for å lykkes.

Velkommen tilbake Steffen! Vi gleder oss til en fantastisk spennende periode med deg ved rattet!


Hovedpersonen selv har dette å si om jobben han nå har påtatt seg:

Med et gult hjerte likte jeg dårlig det jeg har sett i årets sesong. Når så klubben spurte om jeg ville bidra var det vanskelig å takke nei, og jeg gleder meg stort over å få muligheten til å jobbe sammen med og i et veldig spennende team for et skikkelig løft for seniorfotballen i Gjerdrum.

Samtidig har jeg vært klar på at historien ikke kan gjenta seg flere ganger nå, slik at satsingen på a-laget denne gangen må bli noe varig som hele GIL Fotball kan samle seg rundt. Således virker "Prosjekt Flaggskip" å være et stort steg i riktig retning sånn at a-laget igjen kan bli noe å se opp til for bygdas mange unge fotballspillere.

I prosessen frem mot ansettelsen har jeg hele tiden vært tydelig på at mitt fokus i den kommende perioden vil være på treningskultur og identitet. Det å sørge for at vi bygger en klubb som ønsker å trene og øve sammen er veldig viktig. Klarer vi å tenke langsiktig rundt dette og ikke ta enkle løsninger er jeg sikker på at klubben vil være tjent med dette i mange år fremover, og ikke minst skape et fotballag folk kjenner igjen når de gjester REMA 1000 Ask kunstgress.


Det bildet her er forøvrig ikke fra signeringen nå, derimot fra ett trenerseminar i Amsterdam i 2014. Dog er vi framsynte, og så jo at dette kom til å skje en eller annen gang. Endelig fikk vi brukt bildet :-)Sponsor og samarbeidspartner

Grasrotandelen

Følg oss på Facebook

Følg oss på Twitter

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift