Brøytefri vinter

Det blir ingen maskinell snøbrøyting på Nymarksbane 03 denne vinteren.

Årsaken er enkel. Alle fotballbaner i Bergen som i år har fått nytt dekke blir ikke brøytet med tunge kjøretøy som traktor med snøfres. Det er et klokt valg av kommunen. Et nytt dekke trenger omsorg og pleie, spesielt det første leveåret.

Nå snør det omtrent aldri i Bergen, her regner det omtrent alltid. Så hender det en sjelden gang at det likevel blir en snørik vinter og skulle nå det skje i år så blir det artig for ungene. Snøen må vekk på manuelt vis og det betyr innkalling av folk (altså foreldre og andre) til snømåkedugnader. Så kjære foreldre og andre. Vær klar til å bidra på kort varsel. Lytt på værmeldingen (hvis du har dabradio) og kom ned på Nymarken når snøen daler ned. Bivirkningene er mange og positive. Du kommer i bedre form, du treffer andre mennesker i samme situasjon som deg og så gjør du en innsats for ditt eget barns favorittfritidsaktivitet 

Alle Nymark-spillere må også bidra. Begynner det å snø når lagene har trening er det viktig å bruke deler av treningen til å fjerne mest mulig snø. Hvis alle bidrar litt for fellesskapet vil det være enkelt å holde banen åpen gjennom hele vinteren.

Et snømåketips Ikke lag dunger med snø på banen. Snøen skal vekk. Altså UT av banen.

Brannbanen ved siden av Nymarkbanen blir brøytet i hele vinter. Det kan selvsagt være et irriterende skue, men har altså sin logiske forklaring.

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift