Ny trener på plass

Eirik Tomren er engasjert som ny hovedtrener for Nymark 1 (G2002).

Eirik Tomren (23) overtar treneransvaret etter Espen Larsen som har hatt hovedansvaret for laget de siste to årene. Tomrens første dag på treningsfeltet blir mandag 8. januar.

Til tross for sin unge alder er Tomren ingen trenerfersking. Han har UEFA C-lisens som fotballtrener og trente i år G2002-laget til Nordnes/Djerv. I tillegg spilte han selv A-lagsfotball for samme klubb i 5. divisjon.

Tomren er sunnmøring, oppvokst i Tennfjord like utenfor Aalesund. Han gikk på Toppidrettslinjen ved Fagerlia videregående skole samtidig som han spilte A-lagsfotball og var med å rykke opp fra 6 til 3. divisjon med tre ulike klubber (selvsagt ikke samtidig). På grunn av militærtjeneste ble det aldri noe 3. divisjonsfotball på Eirik.

Studier er også årsaken til at han nå befinner seg i Bergen. Han er i gang med tredje året på Handelshøyskolen hvor han studerer økonomi og administrasjon.

Kaland blir assistent
Med seg i trenerteamet får han Joakim Kaland (bildet over) som skal være godt kjent for de fleste i klubben. Han har vært assistent for en rekke Nymark-lag og i høst var han mot sin vilje hovedtrener for begge G16-lagene med stor suksess. Kaland er nemlig av den litt sjeldne trenersorten. Han ønsker bare å være assistent og ikke noe annet enn det.

Lykke til begge to. Vi andre gleder oss veldig til å følge laget i sesongen som kommer.

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift